Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
Querious, Period Basis War
Soulscream:
--- Cytat: Theronth w Lipiec 10, 2012, 20:27:05 ---Oj zbliża się Goon do Eso powoli acz nieubłaganie :P
--- Koniec cytatu ---
Przepraszam, a co ma piernik do wiatraka ? Ja myślę, że Eso będzie tam gdzie jest i w tej dziedzinie się nic nie zmieni no chyba, że polecą -A- na pomoc.
Theronth:
--- Cytat: Soulscream w Lipiec 10, 2012, 23:25:00 ---Przepraszam, a co ma piernik do wiatraka ? Ja myślę, że Eso będzie tam gdzie jest i w tej dziedzinie się nic nie zmieni no chyba, że polecą -A- na pomoc.
--- Koniec cytatu ---
Przepraszam, a o co to święte oburzenie? Period Basis jest bliżej Esoterii niż Delve, czy może nie?
VonBeerpuszken:
Powiadam wam... zbliża się goonokalipsa....
W całym tym zamieszaniu przedwczoraj zaliczyłem małego zonka, widząc pilota XIX korzystającego z jumbridga -A-... czyżby piekło zamarzło i odwieczni wrogowie się splusowali na okazję goonkriegu?
Przysięgam na Odyna że trzeźwy byłem :-X
Soulscream:
--- Cytat: Theronth w Lipiec 11, 2012, 02:08:24 ---Przepraszam, a o co to święte oburzenie? Period Basis jest bliżej Esoterii niż Delve, czy może nie?
--- Koniec cytatu ---
No jest, ale ja po prostu nie widze Bropactu najeżdzającego esoterie z powodu "bo jest blisko period basis".
CATfrcomCheshire:
--- Cytat: Theronth w Lipiec 11, 2012, 02:08:24 ---Przepraszam, a o co to święte oburzenie? Period Basis jest bliżej Esoterii niż Delve, czy może nie?
--- Koniec cytatu ---
Nie jest. Oczywiscie dla subcapitali to nie problem, bo moga sobie przeskoczyc przez szmugler gate, ale zeby orac trzeba miec jakies capitale, dready carriery itd. - i te trzeba przeprowadzac przez Querios i Stain, ponad 7j przy maksymalnej kalibracji. Z delve/querios do Period jest 1 jump capitalem, ale juz z period do Esoterii i Paragon soul jest 7-8 jumpow przez gory Stainganistanu. Wiec geograficznie Period Basis przynalezy bardziej do Delve, z Esoterii mozna leciec tylko naookolo, dlatego tez mielismy taki problem z wybronieniem Rumunow przez Nullkami.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej