Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

Querious, Period Basis War

<< < (9/23) > >>

Tloluvin:

--- Cytat: VonBeerpuszken w Lipiec 11, 2012, 19:19:49 ---Spróbuj dżem morelowy z ogórkiem kiszonym, wtedy pogadamy  ;D

--- Koniec cytatu ---
Nie lubie kiszonych ogorkow. Ale jak juz o kulinariach to proponuje dobry chlebek posmarowac drzemem truskawkowym, na to kielbaske zywiecka sucha i na wierzch ser zolty goudy. Mozna jeszcze na wierzch plasterek pomidora, ale wtedy trzeba szybko jesc, bo jak ser nasiaknie pomidorem to calosc traci smak

--- Cytat: VonBeerpuszken w Lipiec 11, 2012, 19:19:49 ---Ale są upały więc mogłem czegoś nie skumać...

--- Koniec cytatu ---
Jak przeszkadzaja to wyslij je do mnie. Przynajmniej bede mogl wyjsc na deske  ;)

VonBeerpuszken:
Na deske, to proponuje zglosic sie do chlopakow z VOODOO, to jedna z ulubienszych zabaw braci pirackiej :-D

Tloluvin:
Ich zabawa jest dosc jednostronna jak dla mnie  ;) Zwlaszcza ze tak jak pilot chcialbym miec tyle samo startow co ladowan  :P

Isengrim:
Puszek, nie skumales. ;)

Chodzi mi o to, ze roamowanie Cynabalem w czasie wojny to pikus w porownaniu z dropowaniem Nyxa. I tak, i jedno i drugie dowodzi... nooo sredniego zaangazowania glownego aliansu SoCo w konflikt w obronie swoich najwierniejszych sojusznikow.

Jrkan:
-A- chyba gdzieś ostatnio przyznało, że sojusznicy w tej wojnie ich nie obchodzą. Od siebie dodam, że mam nadzieję, że w Gooni po wygonieniu -A- do Stain, zakampią ich w lgk na tyle długo, żeby się ten shit ostatecznie rozleciał.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej