Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

Querious, Period Basis War

<< < (7/23) > >>

SokoleOko:
Swoją drogą ten paladyn miał taki zasięg (beamy + drony), że mógł te raty w Provi snajpić z hiseca :P

VonBeerpuszken:
No cóz, Twój post brzmiał niestety jak dementi mego a nie potwierdzenie zaangażowania -A- w wojnie  ;)

Isengrim:

--- Cytat: VonBeerpuszken w Lipiec 11, 2012, 12:45:45 ---No cóz, Twój post brzmiał niestety jak dementi mego a nie potwierdzenie zaangażowania -A- w wojnie  ;)

--- Koniec cytatu ---

Raczej zaprzeczenie. Cybabalem czy Nyxem, zamiast bronic sojusznikow chlopaki dbaja o #killboardstats

Tloluvin:

--- Cytat: VonBeerpuszken w Lipiec 11, 2012, 12:36:36 ---Za przeproszeniem, link pasuje jak dżem do ogórka  ;)
--- Koniec cytatu ---
Jako ze dla mnie takie polacznie jest mniamusne (znaczy smaczne), czyli dobre, a z kontekstu wynika, ze chodzi o cos przeciwnego to musze zapytac.
Czy to znaczy, ze pasuje, czy ze nie?

VonBeerpuszken:

--- Cytat: Tloluvin w Lipiec 11, 2012, 16:45:08 ---Jako ze dla mnie takie polacznie jest mniamusne (znaczy smaczne), czyli dobre, a z kontekstu wynika, ze chodzi o cos przeciwnego to musze zapytac.
Czy to znaczy, ze pasuje, czy ze nie?

--- Koniec cytatu ---
Spróbuj dżem morelowy z ogórkiem kiszonym, wtedy pogadamy  ;D
Ogólnie to się zdeczka pogubiłem, bo chodziło mi o to że -A- jest tak bardzo zaangażowane w wojnę że ich CEO w tym czasie na luzaku se roamuje cynabalem po Provi, a kolega chyba udowadnia mi że nie mam racji bo jakaś szycha -A- w tym czasie nyxem poluje na raciarzy w Provi... no i jest to zaprzeczenie moich ironicznych słów o "zaangażowaniu" -A- w Delve, a teraz Querious...
Czy jakoś tak...
Ale są upały więc mogłem czegoś nie skumać...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej