Eve Online > NoobGarten
Początek-zerowe doświadczenie
Theronth:
PvP można uprawiać statkami dowolnej rasy, nie warto słychać fanboyów minmatar ;)
Zdecyduj się w miarę szybko co chcesz robić, bo nie warto (szczególnie na początku) rozbijać cennych skill pointów trochę na kopanie, trochę na strzelanie i trochę na produkcję. Pewna specjalizacja się opłaca.
Precelek:
--- Cytat: Bloders w Lipiec 08, 2012, 20:43:35 ---.... niech pójdzie do unseen academy :)
--- Koniec cytatu ---
[VIDE] Herezja:
HIV HIV HURA Colonel osiągnął pułap 1000 postów. ]:)
Siri Irme:
--- Cytat: Theronth w Lipiec 08, 2012, 20:58:03 ---Zdecyduj się w miarę szybko co chcesz robić (...).
--- Koniec cytatu ---
Mi zaraz drugi rok w grze pyknie, i tak średnio co 3 miesiące poprzednia koncepcja postaci idzie w pizdu, bo coś innego zaczyna roić mi się w głowie ;)
Ale wracając do tematu. Tutaj znajdziesz takie fajne... "drzewko", czym można się zajmować w EvE Online. Tutaj zaś, do poczytania w języku angielskim, kompendium wiedzy o grze.
Polecam też do odwiedzenia kanału chatowego w grze: "centrala noobs". Siedzą tam ludzie, którzy służą pomocą nowym graczom. No i oczywiście, nasza ukochana Niewidoczna Akademia.
Na początek powinno starczyć :)
Soulscream:
--- Cytat: rubesom w Lipiec 08, 2012, 19:21:21 ---Dzień dobry.
Zaczynam grę w eve online i nie chciał bym jej sobie zepsuć na samym początku. Nie wiem jakim "stylem" będę chciał grać więc nie chciał bym zrobić czegoś z moim statkiem/pilotem czego już nie będę mógł cofnąć. Czy możecie mi podsunąć jakiś poradnik, informacje nad czym miał bym się skupiać/"rozkminiac" na samym początku gry?
--- Koniec cytatu ---
Generalnie jako osoba już nie grająca w trybie codziennym moge jedynie Ci powiedziec zebys ukonczyl kurs w Unseen Academy i dolaczyl do jakiegos sojuszu 0.0 i omijal kopanie. Jak zaczniesz kopac przestaniesz grac w eve po 6-12 miesiacach.
--- Cytuj ---Jak chcesz w przyszłości uprawiać pvp to skup się bardziej na statkach minmatar/ammar niż caldari/ gallente.
--- Koniec cytatu ---
Bezydura. Skilluj to co jest w doktrynie Twojego korpa, sojuszu. Statki caldari (drake) jak i nie ktore gallente wciaz sa wyskorzystywane w pvp. Pewne sojusze 0.0 z mila checia przyjmuja noobkow i daja im za darmo statki do wtapiania. Nie bede pisal, ktore bo bedzie zem fanboy ;).
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej