Eve Online > NoobGarten
Początek-zerowe doświadczenie
rubesom:
Mam jeszcze pytanie dotyczące misji, czemu znajdują się dwie zakładki-chodzi mi o elementy zaznaczone jako "1" i "2" i czemu nie mam tam warpa skoro dałem destination na Emorgranlan tylko muszę klikać w prawym górnym rogu na warpa?
EDIT: Albo kiedy wybieram destination akademie i daje wrp to location to lecę zupełnie gdzie indziej :/.
EDIT2: Albo to drugie zdjęcie chce wrócić do akademii ale nie mogę tam dać warpa-o co chodzi ?
[załącznik usunięty przez administratora]
Doom:
Zakładka pierwsza pozwala Ci lecieć na miejsce misji, w zależnosci czy jesteś w systemie w którym jest misja czy nie masz tam opcję autopilota / warpa na misję
Druga daje Ci powrót do agenta. Nie masz tam warp, na screenie bo z tego co widzę jesteś cirka 5km od stacji a minimalny zasięg warpa to 150km+
PS
Po zerknięciu na Twojego screeena uznałem że przyda Ci sie ten link:
http://www.youtube.com/watch?v=J9n70FF0DQA
Theronth:
W części 'Bring item objectives' Podane masz, gdzie masz zawieść sprzęt, który trzeba znaleźć 'na misji'. O tym gdzie znajduje się mission site informuje część 'Objective'. U Ciebie wygląda to tak: Musisz polecieć do Emolgranlan, kliknąć prawym w na pustą część ekranu, wybrać 'Encounter' i 'Warp to' a potem zebrać co trzeba z miejsca gdzie wyjdziesz z warpa i wrócić do Ammold. Dopiero wtedy można zakończyć misję.
rubesom:
Gra bardzo mi się podoba ale nie ogarniam latania :(.
np. kolejna misja... w Republic military school zabrałem tą kartę i gdzie mam ją teraz przewieść? Domyślam się, że do drop-off location ale jak tam dotrzeć? Przecież pick up i drop off to te same lokalizacje-tak?
Albo lewy górny róg, co to w ogóle jest? Route 3 jumps i jakiś pator i hadaugago? Klikam, szukam i nie ma nigdzie warpa na te lokalizacje :(.
Bardzo proszę o pomoc.
[załącznik usunięty przez administratora]
SokoleOko:
No przecież jak byk widać, że to nie nie są te same lokalizacje. Klikasz prawym guzikiem na zalinkowanej w drop off nazwie i "set destination", a po wydoku ustaw autopilota - statek sam zadokuje na właściwej stacji.
Jeśli masz w cargo ten przedmiot to możesz skończyć misję rozmawiając ze swoim agentem na stacji docelowej.
Nawigacja
Idź do wersji pełnej