Śmietnisko > Flamewar

Dysleksja kontra reszta Galaktyki - Odp: HELL.BOYS Rekrutuje

<< < (29/30) > >>

[VIDE] Herezja:

--- Cytat: CATfrcomCheshire w Lipiec 11, 2012, 07:47:24 ---Teraz otworzyly mi sie oczy na cale to forum, koles ma racje. Przestancie go oceniac, i podsumowywowac, i Puctatora i Paradocsica. LEAVE BRITNEY ALONE!

http://www.youtube.com/watch?v=kHmvkRoEowc

--- Koniec cytatu ---

Zawsze mnie zastanawia czy Cat z Sokołem to przeglądają net za takimi filmikami i zdjęciami (kolekcjonując je np na dysku) czy po prostu ciekawi ich taka twórczość internetowa ];)

SokoleOko:
Kolekcjonowanie na dysku jest soooooo 1999 ;)

Isengrim:

--- Cytat: SokoleOko w Lipiec 11, 2012, 12:43:31 ---Kolekcjonowanie na dysku jest soooooo 1999 ;)

--- Koniec cytatu ---

Counterpoint: Herezja

[VIDE] Herezja:
Go Go Sokole. Zademonstruj nam znów coś ze swojego "zestawu śmierci forumowej" ];)

Geordi:
Rezultat po paru miesiącach : z Hell Boys odeszło dobre 90% squadu (reszta jest po prostu offline  >:D ale kto się pojawia - odchodzi ) , korpowy JF pozostał w rękach Paradocsic ( "Nie oddam ... bo nie") a ludkowie, którzy z jakiejś tam okazji pozostawili w opiece konto korpowi pojawiając się (po czasie) w grze twierdzą że poginął im stuff ... Ot, siła słowa pisanego - poprawnie czy też nie :D
Chodzą też słuchy że Paradocsic oddał się grze w Minecraft, podobno nawet ma swojego korpa ;)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej