Śmietnisko > Flamewar

Dysleksja kontra reszta Galaktyki - Odp: HELL.BOYS Rekrutuje

<< < (26/30) > >>

Crux:
Jeszcze ja póki nie zamknęli topica ;)
http://www.youtube.com/watch?v=FXDCkz72Koo&feature=plcp

RobekPL:

--- Cytat: SokoleOko w Lipiec 09, 2012, 19:29:38 ---Welcome to Eve-Centrala - where trolls troll other trolls for life ;)

--- Koniec cytatu ---

zycie ! :)

btw, coz za wspaniala dyskusja mnie ominela...tyle czlowiek rozrywek traci przez ta cholerna prace...

Ashri:

--- Cytat: Doom w Lipiec 11, 2012, 00:01:50 ---+ minusy w profilu  (lub plusy) to opinia o Tobie od innych ludzi

--- Koniec cytatu ---

[z dziennika handlowca]

im kto ma więcej plusów tym więcej wazeliny do masażu kupuje.
ci co mają 15+ to liczy się już dziesiątkach a czasem i setkach tysięcy ton.

leci ci taki iteronem mark 5. z silnika mu jebie, czarną smugę na niebie zostawia
rozsiewając wszędzie kropelki wazeliny bo zbiornik przecieka, stały klient myślę - naglę patrzę rejestracja 666 Alternativ4... no niemożliwe doom przyjechał 5 raz w tym miesiącu... może mu zabrakło i damsel na jego planecie drze mordę... ty mnie wcale nie kochasz.
hszuj, czas lać do pełna klient to klient a że czasem kochankę jebnie w pysk... i wystawia jej jakieś punkty karne... to nie moja sprawa   

Adept or die

młode istnienia topione w beczkach... wazeliniarzy - co za świat, do czego to doszło.
za topiki we flame-war a buracka klika przytakuje... o cholera, przelało się i ujebałem klientowi karoserje - fuck. eot.

[gmod]doczekales sie moderacji postow...ten zostaje na pamiatke, kolejne bede tłumaczyl na urdu i przekrecal zeby...nieodtlumaczyc...[/gmod]

Rash'kan:
To ja jeszcze rzucę logiem z chatu, z dzisiaj w nocy!

[ 2012.07.10 23:56:47 ] Paradocsic > wiesz ja to widze tak mi centrala sluzy do posta o rekrutacji ja tam si enie szmace - nigdy ani posta nie napisalem po za rekrutacja
[ 2012.07.10 23:57:03 ] Paradocsic > ale k**** komus musialem zalesc za skroe zdrowo
[ 2012.07.10 23:57:15 ] Rash'kan > Miodkowi chyba
[ 2012.07.10 23:57:28 ] Paradocsic > Yyyyy ?
[ 2012.07.11 00:00:02 ] Paradocsic > Rash co kolwiek masz w tej kwesti do powiedzenia - interesuje mnie to tyle co zeszloroczny snieg
[ 2012.07.11 00:00:48 ] Paradocsic > ale nikt nie bedzie ze mnie szmaty robił jak k**** bedzie trzeba to pójde na psy - i czy sie centrali bedzie podobac czy nie logi beda musieli dac

;D ;D ;D

Gaunt:

--- Cytat: Rash'kan w Lipiec 11, 2012, 05:33:29 ---
[ 2012.07.11 00:00:48 ] Paradocsic > ale nikt nie bedzie ze mnie szmaty robił jak k**** bedzie trzeba to pójde na psy - i czy sie centrali bedzie podobac czy nie logi beda musieli dac

;D ;D ;D

--- Koniec cytatu ---

oo grubo, teraz to przebiłeś dno i dogrzebujesz się do Chin :D
MASAKRA
 >:D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej