Śmietnisko > Flamewar
Dysleksja kontra reszta Galaktyki - Odp: HELL.BOYS Rekrutuje
Paradocsic:
--- Cytat: Herezja w Lipiec 08, 2012, 15:32:15 ---Dlatego forum zwiedzam z poziomu opery a nie przeglądarki evkowej.
--- Koniec cytatu ---
Pewnie coś w tym jest ale od czasu zmiany flasha w ff eve i zew przeglądarka się nie lubią :/ moża pora zmienić przeglądarke heh.
Pol Kent:
--- Cytat: Paradocsic w Lipiec 08, 2012, 15:13:39 ---a ty dalej swoje co ;) razi cię moja ortografia hm mam dla ciebie patent - nie czytaj postów przestanie cię razić - i po problemie.
:P
--- Koniec cytatu ---
Mam dla Ciebie lepszy patent. Nie pisz postów. Wtedy nikogo nie będzie razić Twoja ortografia. :P
Albo jak Ci to napisał Herezja pokonaj pokonaj lenia i używaj Opery/FF/etc. W dobie multitaskingu i pracy w okienkach to nie jest duże wyzwanie. ;)
[VIDE] Herezja:
Możesz nawet pisać z komórki ];)
Paradocsic:
--- Cytat: Pol Kent w Lipiec 08, 2012, 15:43:36 ---Mam dla Ciebie lepszy patent. Nie pisz postów. Wtedy nikogo nie będzie razić Twoja ortografia. :P
--- Koniec cytatu ---
No popatrz popatrz, a ja tak lubie dzielić się swoją expresją ze światem ;p
--- Cytat: Pol Kent w Lipiec 08, 2012, 15:43:36 ---Albo jak Ci to napisał Herezja pokonaj pokonaj lenia i używaj Opery/FF/etc. W dobie multitaskingu i pracy w okienkach to nie jest duże wyzwanie. ;)
--- Koniec cytatu ---
Jak kiedyś znajde chęci by rozwiązać konflikt ff / eve pewnie wykorzystamwasze bezcenne rady a póki co się jeszcze troche ze mną pomęczycie ;p
Colonel:
[gmod]zeby polak "zy" wprawy nie wyszedl, potrzebny jest swiezy flejmik...
to macie i dajcie z siebie wszystko, poki co szczypiecie sie po pośladach, przyjebcie z grubszej rury[/gmod]
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej