Forum Gry > Inne gry
Wzdychamy do starych gier - było [Odp: Powitanie - Przedpokój]
sneer:
trudno oczekiwać że będąc 10-15 lat starszym , czasami nawet mądrzejszym lub o zgrozo dojrzalszym będziemy mieli podobne odczucia co do gier jak kiedyś dawno temu
sorki ...ale nasza percepcja i oczekiwania zmieniają się szybciej niż gry
nie sądzę aby "spłycona" cywilizacja V rózniła się od swojego pierwowzoru nad którym zarywałem noce
natomiast moja sklonnosc do odpływania w gry spadła w ostatnich latach drastycznie i w tym bym się doszukiwał źródła "problemu"
szanowni państwo
starzejemy się
za 10 lat to już w ogóle leśne dziadki nie znajdą niczego interesującego do pogrania :)
Xeovar:
--- Cytat: sneer w Lipiec 03, 2012, 12:11:20 ---za 10 lat to już w ogóle leśne dziadki nie znajdą niczego interesującego do pogrania :)
--- Koniec cytatu ---
Pierdole, nie dam się !! >:D
A tak z przypadku: Endless Space - lepszego MOO od dawna nie było ;)
[VIDE] Herezja:
Tylko patrzeć jak ktoś stworzy korpa Leśne Dziadki.
A aby to nie był offtop to przez 10 lat prowadzenia kafejki wiele turniej było u mnie organizowanych (1 o dziwo był ... w Carmagedona ];P a kolejny o ile pamietam w Half Life)
Tloluvin:
Czytajac ten temat przypomnialem sobie jak na studiach gralo sie po LAN w DN3D, AoE2 czy D1 i jak niektorzy przychodzili rano na uczelnie, szli do pracowni i po poludniu wychodzili do domu >:D
Tak z troche starszycz czasow. Pamieta ktos z tu obecnych Dungeon Mastera?
Mam go gdzies jeszcze na dyskietce ktorej nie mialbym gdzie teraz odtworzyc. No i nie wiem czy wspolczesne kompy by go uciagnely ;)
--- Cytat: Striker w Lipiec 03, 2012, 11:55:00 ---- XCOM Terror from the Deep - kapitalna strategia i najlepszy soundtrack tamtych czasów
--- Koniec cytatu ---
Wolalem pierwsza czesc.
Tak BTW to jakis czas temu zostaly te gry wydane w nowej odslonie.
Tak sobie nawet pomyslalem, ze chyba sobie je instalne na wypadek sezonu deszczowego na urlopie :D
[VIDE] Herezja:
Tloluvin nie tak dawno temu, ktoś tu na centrali postował podając namiar na Dungeon Mastera w javie napisanego.
ps. Pamiętam jak Dungeona pierwszy raz przechodziłem wiele wiele lat temu.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej