Forum Gry > Inne gry

Wzdychamy do starych gier - było [Odp: Powitanie - Przedpokój]

<< < (7/22) > >>

SokoleOko:
Z innej beczki - ktoś grał w Red Storm Rising? Kapitalny symulator atomowego okrętu podwodnego, cieszący takimi detalami jak ręczne rozpoznawanie sygnatur dźwiękowych celi oraz kapitalnym modelem manewrowania.

Pokażcie mi choć JEDEN symulator SSN (czyli atomowego okrętu podwodnego) wydany w XXI wieku. Mamy na rynku coraz gorsze (pod kątem funu) Silent Huntery, a nie ma czegoś tak podstawowego jak symulator SSN.

Pol Kent:

--- Cytat: SokoleOko w Lipiec 02, 2012, 15:16:00 ---Z innej beczki - ktoś grał w Red Storm Rising? Kapitalny symulator atomowego okrętu podwodnego, cieszący takimi detalami jak ręczne rozpoznawanie sygnatur dźwiękowych celi oraz kapitalnym modelem manewrowania.

Pokażcie mi choć JEDEN symulator SSN (czyli atomowego okrętu podwodnego) wydany w XXI wieku. Mamy na rynku coraz gorsze (pod kątem funu) Silent Huntery, a nie ma czegoś tak podstawowego jak symulator SSN.

--- Koniec cytatu ---

Bo symulatory to gatunek wymierający jeśli nie wymarły już.  :( a co do Red Storma o którym piszesz, w jakim SSNie ktoś ręcznie rozpoznaje sygnatury dźwiękowe ??

SokoleOko:
Komputer komputerem, ale specjalista od sonaru wciąż ma słuchawki na uszach.

Gaunt:
ja tęsknie za MDK : D

[VIDE] Herezja:
Gry podobne do MDK powstają mości Gaunt

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej