Forum Gry > Inne gry
Wzdychamy do starych gier - było [Odp: Powitanie - Przedpokój]
Doom:
To czegoś takiego nie dostaniesz. Freespace2 / Starlancer / X-wing Aliance to były ostatnie space symulatory jakie wydano (przynajmniej takie w które bylo warto grać) i od tamtego czasu wiele się nie zmieniło w grafice. A w zasadzie poza X-wingiem to pozostałe dwa tytuły na ful detalach wciąż prezenetuja sie lepiej niż nie jedna aktualna gra z wymaganiami powodującymi dymienie przeciążonej karty graficznej
ManganMan:
Kiedyś grałem w Go, arcydzieło w swej prostocie (LewKon 2011).
Co do gier komputerowych:
- Dune II jak przedmówcy wyżej napisali (ba, byłem takim hardkorem że grałem w to na Amidze, trzeba było żonglować tymi pięcioma dyskietkami :P)
- StarLancer + Freelancer
- HomeWorld (czy w końcu zrobią trójkę?...)
- Gunship 2000 (na DOS'a, symulator śmigłowców ehhh...)
- Lotus Turbo Challenge 2 (jak dla mnie symbol Amigi)
I w końcu gra będąca dla mnie arcydziełem jeśli chodzi o space opery:
- Space Control II: The Ur-Quan Masters (ostatnio wyszedł remake... Na wszystko co obsługuje SDL :D)
Doom:
--- Cytuj ---- HomeWorld (czy w końcu zrobią trójkę?...)
--- Koniec cytatu ---
Jeśli trójka miałaby być równie lepsze od poprzedników co MoO3 w stosunku do MoO2 to ja podziękuję i wolę aby tytuł był oficjalnie martwy
Bloders:
Ja kocham HomeWorld i chce 3 ;) Bo to ile godzin spędziłem w 2 to nie da sie pokazać .. bo najbardziej podobał mi sie system walk ... i to że statek nie był tylko bryłą.
ManganMan:
--- Cytat: Doom w Lipiec 02, 2012, 12:53:48 ---Jeśli trójka miałaby być równie lepsze od poprzedników co MoO3 w stosunku do MoO2 to ja podziękuję i wolę aby tytuł był oficjalnie martwy
--- Koniec cytatu ---
Taaa, ostatnimi czasy każdy wielki tytuł staje się się g***em (patrz Command And Conquer) :-\
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej