Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

Delve War

<< < (11/24) > >>

Pol Kent:

--- Cytat: SokoleOko w Lipiec 03, 2012, 13:21:25 ---Ja bym powiedział, że bliżej 400 w skali całego Eve.

--- Koniec cytatu ---

Niekompletne dane z Dotlana dają liczbę 277 Tech moonów.

Xeovar:

--- Cytat: Pol Kent w Lipiec 03, 2012, 13:36:10 ---Niekompletne dane z Dotlana dają liczbę 277 Tech moonów.

--- Koniec cytatu ---

I ponad 320 D+P....

@Soul, ja nie mam pretensji do ludzi, tylko do CCP które nie dość że bardzo zjebało, to jeszcze mimo tego że temat jest znany przez półtora roku woli go nie ruszać (w żaden sposób, np zmieniając zużycie techu w produkcji) niż zmienić... i tego nie kumam, rozumiem że wg CCP nierówności to podstawowy powód konfliktów (które CCP uwielbia), ale to jest przegięta nierówność, która zamiast konfliktu może skończyć się rzezią pacyfikującą i chińskim serwerem....

Pol Kent:

--- Cytat: Xeovar w Lipiec 03, 2012, 13:40:58 ---I ponad 320 D+P....

to jeszcze mimo tego że temat jest znany przez półtora roku woli go nie ruszać (w żaden sposób, np zmieniając zużycie techu w produkcji) niż zmienić... i tego nie kumam,

--- Koniec cytatu ---

@Soulscream
A to jest jeszcze prostsze do zrobienia. Tak jak to już kiedyś zrobili - wystarczy pozmieniać wartości zużycia odpowiednich minerałów w odpowiednich tablicach i gotowe.
To co prawda byłoby rozwiązanie mało subtelne ale działające. A moony niech zrobią później.
Ale jak pisze Xeovar, nawet palcem nie kiwają. Tak ich ta V3 grafika do shipów zajmuje ? Zjeb**ana zresztą koncertowo.  >:(

SokoleOko:
Obiektywnie trzeba przyznać, że coś w tym kierunku CCP robi i będzie to zmiana o wiele głębsza niż "przeszuflowanie atrybutów".

Kłopot w tym, że za dużo czasu to zajmuje.

GlassCutter:

--- Cytat: SokoleOko w Lipiec 03, 2012, 13:21:25 ---Inne dane - na pograniczu Syndicate i Outer Ring na jeden techmoon przypadało mniej więcej 5 dyspro/promet/neo.

--- Koniec cytatu ---

U nas w 2x- jest tech dojony przez pety goonsów :P

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej