Eve Online > Dyskusje ogólne
(Całkowicie teoretyczny) Polski Dream Team Pvp
Crux:
Cześć.
Zapoczątkowałem ten wątek na prośbę brata, który jest zbyt leniwy żeby założyć na Centrali konto ;D.
W związku z tym, że Euro dobiega końca i jednocześnie zbliża się AT X narodził się pomysł: A co by było gdyby tak udało się zebrać (teoretycznie!) z szeregów polish community elitarna grupę pilotów, która by ownowała np. w tournamencie lub po prostu na żywo na tranquility.
Kto znalazł by się na Waszej liście (nicki pilotów)?
Zdajemy sobie sprawę, że niektóre konfiguracje mogą być bardzo oderwane od rzeczywistości (niemożliwe do pogodzenia animozje, nieaktywne konta, sprzedane postacie itp.), ale może by tak popuścić nieco wodze wyobraźni.
Fajnie by było jakby taka lista zawierała przynajmniej 10 i nie więcej niż 20 specjalistów od mordowania. Ograniczeniem jest to, że pilot ma wywodzić się z polish community. Nie ważne jest czy aktualnie gra czy zapomniał o Evce kilka lat temu, nie ma też dolnego limitu killi (aczkolwiek trudno sobie wyobrazić kogoś na liście z zerowym dorobkiem).
Dla przejrzystości można podawać nicki (mainów) alfabetycznie oraz wyboldować je jeśli obok podacie jakieś informacje o pilocie np. statki lub role, w których najchętniej byście jego/ją widzieli, status itd.
Mamy tą świadomość, że Wasze wybory będą mniej lub bardziej subiektywne.
Oto przykładowa lista Heptona*:
1.Col Cherryman- rola- nano hac i pokrewne
2.DaBlades
3.Mikker- status:nieaktywny; rola- command ship
4.MrMaax- wiemy, że raczej nie lata z Polakami
5.Pabllo- status:chgw :P, rola- bs lub command ship
6.PC5- status:chgw :P; rola- recon
7.Purifire- status:nieaktywny; rola- recon
8.SokoleOko
9.Soul Slash- rola- nano hac i pokrewne
10.Val Heru- status:nieaktywny
11.Yogos- status:nieaktywny
12.Zsur1am
13....I pewnie wielu innych, na których nie miał okazji się poznać.
Kolejność jest alfabetyczna. Sorry jeśli napisałem czyjegoś nicka z błędem.
*wszelkie pretensje i pytania do niego, nie do mnie :D
Ashri:
Striker / Garon
Zabi
Pawulonek
"Prince of Metropolis"
Draql
FN
Puri
Hepton
/////////////////////////// komentarz
1. ??? chyba że chcesz wybuchnąć...
3. ;D ;D to dobre... naprawde...
4. ostatnio go zerżneliśmy mimo pomocy niezliczonych kolegów
5,6. emerytura... winko, pogawędka...
10. dobry do strzelania do raciarek, ale już przed uzbrojoną w weba raciarką ucieka
GlassCutter:
O widzę nie byłeś nigdy w jarze że tak bezczelnie zignorowałeś kilku(nastu?) znakomitych morderców których wydał ten sojusz :P
DrackUll:
Ojojoj Crux wiesz jaki tu będzie flame? :D
PS. na tej liście brakuje Heptona - rekon
HammerSnake:
--- Cytuj ---Zapoczątkowałem ten wątek na prośbę brata, który jest zbyt leniwy żeby założyć na Centrali konto ;D.
--- Koniec cytatu ---
Niech zgadnę jest zajęty robieniem popcornu? ;D
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej