Eve Online > NoobGarten
POS I PORADY
mojamała85:
już dawno cie herezja nie słyszałem 8)
Skeer:
Do obsługi posa są jeszcze role korpowe potrzebne.
Bawiłem się tym 2 lata z okładem, biznes zajebisty o ile masz własną logistykę frachtową/jfową (albo dostęp do takowej po taniości) oraz alta do obsługi posa i czas na przekładanie urobku w regularnych odstępach.
KiFuso:
Nie zgodzę się z teza, że wszystkie moony 'dobre' są już zajęte. Zdarzają się wolne.. ale trzeba mieć farta. Opieranie się w 100% na dotlanie to też spory błąd. Znałem pewien korp peciarski który przez nieuwagę głównego alliancu miał w systemach 3 moony z neodymium, każdy wie jaka z tego kasa była. Wszystko pewnie przez jakiegoś lenia który stwierdził, że lepiej wynająć systemy niż sprawdzać moony.
Skeer:
Nie zdziwiłbym się, jeśli chodziłoby o C0ven, bo coś mi w głowie zaświtało po tej historii :D
Theronth:
--- Cytat: KiFuso w Czerwiec 27, 2012, 00:03:36 ---Nie zgodzę się z teza, że wszystkie moony 'dobre' są już zajęte. Zdarzają się wolne.. ale trzeba mieć farta. Opieranie się w 100% na dotlanie to też spory błąd. Znałem pewien korp peciarski który przez nieuwagę głównego alliancu miał w systemach 3 moony z neodymium, każdy wie jaka z tego kasa była. Wszystko pewnie przez jakiegoś lenia który stwierdził, że lepiej wynająć systemy niż sprawdzać moony.
--- Koniec cytatu ---
Jak zabiliśmy petów TEST- Elite Space Guild, przez miesiąc ssałem ich Dysprosium :P
Nawigacja
Idź do wersji pełnej