Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

Czy milicja ładna czy brzydka? - Było: Co słychać w Eve?

<< < (30/51) > >>

mpp:
flame escalation successful

Venzon 2003:

--- Cytat: Nitefish w Lipiec 28, 2012, 13:46:24 ---Piszesz o jakimś polskim gównie... no proszę Cię, to żałosne.

--- Koniec cytatu ---

wlasnie to jest typowe polskie gowno - dokladnie ta postawa ktora teraz zaprezentowal sokol (po raz n-ty):
"nie udalo mi sie niczego zbudowac to doloze tym, ktorzy probuja - w koncu jestem pr0 i z takimi tylko latam"
"nowa polska korporacja rekrutuje na centrali i pisza cos o pvp - zalinkuje ich pusty kb zeby  pokazac jacy sa zalosni"
"ktos polecial w t1 shipie - musze koniecznie wytknac to na centrali bo przeciez to nie godne tak sie wozic"

polskie community sie centralnie sypie - coraz mniej ludzi nastawionych na pvp, korpy padaja jeden po drugim, w najlepszym wypadku spada im bardzo aktywnosc

my narazie jestesmy zadowoleni z wakacyjnego eksperymentu pod tytulem "amarska milicja"

SokoleOko:

--- Cytat: Venzon 2003 w Lipiec 28, 2012, 14:46:55 ---wlasnie to jest typowe polskie gowno - dokladnie ta postawa ktora teraz zaprezentowal sokol (po raz n-ty):

--- Koniec cytatu ---

Podziwiam Waszą zdolność do napinania się o byle co. Sprowokowałeś mnie swoim "ach, och" postem więc Ci przekłułem balonik, a Ty już jestes butthurt po całości. Więcej dystansu.

I zanim oskarżycie mnie o "sranie na polską flagę", uściślę że chodziło mi dokładnie o to:
http://img36.imageshack.us/img36/6859/extram.jpg

Theronth:
 Nie śmiejcie się z T1 shipów, bo przy odpowiedniej doktrynie i pilotażu, T1 potrafi się postawić i AHACom ( te Ruptury z których się śmiałeś  Soko ;) ).
 A co do zdychania w milicji to zauważyłem pewną tendencję- ci co tam zaczynali mają się dobrze do dziś. Ci co przylecieli tam po to, żeby wypróbować sobie FW zwykle powoli byli zżerani przez gangrenę i zdychali. Oby BUFU się to nie przytafiło.

Venzon 2003:

--- Cytat: SokoleOko w Lipiec 28, 2012, 15:04:31 ---Podziwiam Waszą zdolność do napinania się o byle co. Sprowokowałeś mnie swoim "ach, och" postem więc Ci przekłułem balonik, a Ty już jestes butthurt po całości. Więcej dystansu.

--- Koniec cytatu ---

;D kolejny piekny damage control by sokole i potwierdzenie tego co jest celem twoich postow na centrali...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej