Eve Online > Przedpokój

Powitanie

<< < (2/5) > >>

Tloluvin:

--- Cytat: Isengrim w Czerwiec 26, 2012, 09:42:18 ---Prawda jest faktycznie taka, ze generalnie nie ma sensu na jednej postaci skillowac i statkow bojowych, i gornika/industrialisty. Bo i w jednym, i w drugim bedziesz slaby.
--- Koniec cytatu ---
Moze nie tyle bedziesz slaby co osiagniecie wydajnosci takiej jak osoba ktora skupila sie na jednej rzeczy zajmie wiecej czasu

Nosum Hseebnrido:

--- Cytat: Tloluvin w Czerwiec 26, 2012, 11:12:42 ---Moze nie tyle bedziesz slaby co osiagniecie wydajnosci takiej jak osoba ktora skupila sie na jednej rzeczy zajmie wiecej czasu

--- Koniec cytatu ---
Poza tym, jak już znudzi Ci się skillowanie miningu na alcie(powiedzmy za rok czy dwa lata  ;) ) zawsze będziesz mógł go sprzedać lub wymienić na inną postać, a tak skillując tylko jedną postać(w gornictwie, produkcji i statkach caldari) wiele z tym nie zrobisz.  :)

Tloluvin:

--- Cytat: Nosum Hseebnrido w Czerwiec 27, 2012, 04:30:09 ---Poza tym, jak już znudzi Ci się skillowanie miningu na alcie(powiedzmy za rok czy dwa lata  ;) )
--- Koniec cytatu ---
Rok czy dwa lata skillowania?
Skillowanie gornictwa to pol roku. No moze jeszcze dodatkowe 1-2 miesiace dla zboczencow chcacych miec (co misja sie z celem) wszystkie processingi na 5  >:D
Inna rzecz, ze niektorzy wola wyskillowac jedna postac do wszystkiego niz alty do roznych rzeczy zeby nie skillowac powtornie tych samych skili  ;)

Nosum Hseebnrido:

--- Cytat: Tloluvin w Czerwiec 27, 2012, 08:44:21 ---Rok czy dwa lata skillowania?
Skillowanie gornictwa to pol roku. No moze jeszcze dodatkowe 1-2 miesiace dla zboczencow chcacych miec (co misja sie z celem) wszystkie processingi na 5  >:D
Inna rzecz, ze niektorzy wola wyskillowac jedna postac do wszystkiego niz alty do roznych rzeczy zeby nie skillowac powtornie tych samych skili  ;)

--- Koniec cytatu ---
A ja nie wiem ile się dokładnie skilluje mining :) dlatego tak mniej więcej powiedziałem. Wiem o czym mówisz z postacią do wszystkiego :P i rdzennymi skillami też, ale pomimo tego jakiego mam maina bardziej polecam skillowanie kilku postaci.

[VIDE] Herezja:
Tak jak Ci pisaliśmy skup się na jednej gałęzi rozwoju postaci.
Od ponad 3 lat skiluje jedną postać pod pvp z domieszką pve i tak naprawdę z 90% skill pointów jakie mam to właśnie w to zainwestowałem.
W ten sposób mogę większością sub capital-owych statków latać (poniżej lotnisk, drednotów itd) choć ... czasem lotnisko dla większej mobilności by się przydało ];)))))

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej