Eve Online > NoobGarten
Eksploracja i 3 mini profecje dużo pytań ;)
Doom:
Ich trudność. 4/10 się chyba nie wyspownuje powyżej 0.5, powyżej 0.8 chyba nie spawnyje się nic ciekawoge z punktu eksploracji, bo to przestrzeń na tyle opanowana przez Concord że nawet ratów na paskach nie ma
Sojourner:
Dzięki za wszystkie porady panie(?) i panowie - trochę spraw to wyjaśniło.
Tak, wydaje mi się, że UA będzie najlepszym pomysłem na ponowny start. Jedno wiem na pewno mining solo w hisecu to nie był dobry pomysł na początek przygody z tą grą jak zaczynałem kilka lat temu :P
o7
[VIDE] Herezja:
Mining nigdy nie był "najlepszym pomysłem" ];)
Asag:
--- Cytat: Doom w Czerwiec 23, 2012, 18:29:53 ---Ich trudność. 4/10 się chyba nie wyspownuje powyżej 0.5, powyżej 0.8 chyba nie spawnyje się nic ciekawoge z punktu eksploracji, bo to przestrzeń na tyle opanowana przez Concord że nawet ratów na paskach nie ma
--- Koniec cytatu ---
To jest nieprawda. Nieraz robiłem 4/10 w 0.7 czy nawet w 0.8 (np Angel 4/10 w Gyng raz miałem). Z tego co słyszałem nie ma znaczenia czy 0,8 czy 0,5, jedynie liczy się czy high, low, null. Ale nigdzie oficjalnego info na ten temat nie widziałem więc są to tylko gdybania.
Theronth:
--- Cytat: Asag w Czerwiec 24, 2012, 12:07:17 ---To jest nieprawda. Nieraz robiłem 4/10 w 0.7 czy nawet w 0.8 (np Angel 4/10 w Gyng raz miałem). Z tego co słyszałem nie ma znaczenia czy 0,8 czy 0,5, jedynie liczy się czy high, low, null. Ale nigdzie oficjalnego info na ten temat nie widziałem więc są to tylko gdybania.
--- Koniec cytatu ---
Mogę to potwierdzić. 10/10 Serpentis Fleet Shipyard robiłem nie raz nie dwa w -0.0
Nawigacja
Idź do wersji pełnej