Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
C0VEN - dyskusja
Isengrim:
--- Cytat: Naicinh w Maj 23, 2013, 13:15:02 ---hej Daell jest w tobie wiele gniewu ziom...chill to tylko gra przeciez hmm?
--- Koniec cytatu ---
Nie trolluj już, akurat ten post Deaella jest wyjątkowo spokojny i bez spiny.
MGGG:
--- Cytat: Deaell Portt w Maj 23, 2013, 12:10:32 ---Z tego co wiem gostek jest nowy w tej gierce pomimo, ze char ma 3 lata. Char jest kupiony czy cos tam.
--- Koniec cytatu ---
Jesli to prawda to fatalnie świadczy o ROL. Miejsce zielonych noobów jest w UA, a nie wśrodku bitki t3 w null. Jesli jakiś korp bierze do siebie zielonego nooba, to odpowiada za jego wychowanie i zachowanie. Noob powinien mieć opiekuna, który będzie mu pomagał i pilnował. Tymczasem jak widać po wolfie, nikt nie raczył nawet z kolesiem porozmawiać o tym, jak ten ship powinien być sfitowany. Patrząc na innego jego lossy, jest podobnie. Nic tylko pogratulować podejścia.
Naicinh:
Insen burn to the gate znaczy uzywaj MWD, zostalo to powiedziane z 3 sekundy po komendzie orbit. Wielu z nas tam bylo a wszyscy mamy inne opinnie na temat jak to sie stalo, dlaczego, prze kogo. Sam dobrze wiesz jak mocno Daell jest anty PBN w tym momencie i jak mocno sie to odbija na jego punkcie widzenia. Polecialem tam t3 i zginalem na 0 na gejcie i pewnie nie bylem jedyny w takiej sytuacji.
Kira Korpii:
Dealport w 3 dni zdazyl zrobic wiecej niz komisja macierewicza.
Oto nowe fakty:
Jeden ship t3 zmarl w wyniku zderzenia z za wysoka brzoza 5,567km od bramy.
Drugiemu skonczylo sie paliwo i nie dolecialby tak czy inaczej.
Trzeci zgubil sie w dymie wywolanym uszkodzeniem silnikow wolfa....
A sokol... no coz widac za duzo trotylu mial na pokladzie....
Isengrim:
--- Cytat: Naicinh w Maj 23, 2013, 13:31:27 ---Insen burn to the gate znaczy uzywaj MWD, zostalo to powiedziane z 3 sekundy po komendzie orbit. Wielu z nas tam bylo a wszyscy mamy inne opinnie na temat jak to sie stalo, dlaczego, prze kogo. Sam dobrze wiesz jak mocno Daell jest anty PBN w tym momencie i jak mocno sie to odbija na jego punkcie widzenia. Polecialem tam t3 i zginalem na 0 na gejcie i pewnie nie bylem jedyny w takiej sytuacji.
--- Koniec cytatu ---
Ale ja rozumiem, że interpretacja wydarzeń z tamtej floty jest delikatnie mówiąc różna, ale chodziło mi wyłącznie o to, że Deaell przedstawił swój punkt widzenia w dosyć cywilizowany sposób, co się nie zawsze zdarza w Internet Spaceships. ;)
Ja jak oglądam ten filmik z bitki, to zgadzam się raczej z PBNem, ale już rejdż Sokoła po tym wszystkim faktycznie był trochę śmieszny, zwłaszcza że jak słyszę, Pomidor jednak zachował się przyzwoicie i przyznał, że zdebilował. Wiem, że to nie przywróci życia pixelowym statkom, ale przynajmniej nie szedł w zaparte.
Faktycznie trochę to zaczyna przypominać komisję Macierewicza. ;)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej