Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
C0VEN - dyskusja
Rash'kan:
--- Cytat: czupster w Maj 22, 2013, 11:49:10 ---Ty się najpierw naucz pisać a później za pvp i trolowanie zabierz !!!
--- Koniec cytatu ---
Widze od wczoraj w korpie i juz kozaczy hm?
Barwa:
--- Cytat: Naicinh w Maj 22, 2013, 02:58:24 ---Szacun dla ROPLI ze sie wstawiaja za ziomkiem do konca tbh. Pewnie by predzej wyszli z C0ven niz wyjebali go z corpa. Wydaje mi sie ze kolega Pompidur nie gawarisz po ongielsku ni chuja ciebia, albo to albo kretyn albo awox. Simples ;)
http://hq.c0ven.pl/kb/?a=pilot_detail&plt_ext_id=90080545&view=kills
gracz niedzielny jak sie patrzy ::)
--- Koniec cytatu ---
No i właśnie dlatego jesteś ograniczony jak rybka w akwarium, Bo kolega Pomodor zna lepiej angielski niż Ty i pewnie byś to wiedział gdybyś miał jakiekolwiek pojecie o tym gościu ale najlepiej napisać że jest niereformowalnym imbecylem itp jak Sokół >:D no sorry ale w tym momencie straciłem jakikolwiek szacunek do osoby Sokoła, bo do Ciebie to nigdy nie miałem ;D bo jeszcze nigdy nie widziałem żeby ktoś tak płakał po wdupieniu statku i to do PVP
Isengrim:
--- Cytat: Barwa w Maj 22, 2013, 13:11:03 ---Bo kolega Pomodor zna lepiej angielski niż Ty i pewnie byś to wiedział gdybyś miał jakiekolwiek pojecie o tym gościu
--- Koniec cytatu ---
Szkoda ze nie wykorzystal tej znajomosci do posluchania FC i nie zdeagrowal. Proponuje EOT z Waszej strony, ludzie zupelnie nie zwiazani ani z PBN, ani z c0venem wytykaja gdzie Pomordor zrobil z siebie idiote, rage Sokola nie dotyczyl utraty jego statku, tylko czesci floty, ktora miala byc naszym trademarkienlm.
czupster:
--- Cytat: Rash'kan w Maj 22, 2013, 11:49:48 ---Widze od wczoraj w korpie i juz kozaczy hm?
--- Koniec cytatu ---
Czy do napisania tego zadnia musiałeś użyć Worda ? :)
W nawiązaniu do zachowania Pomodora podczas tej sławnej floty to nie podlega żadnej dyskusji, że było tragiczne i nie może być usprawiedliwiane.
IMHO powionno zostać potraktowane jako awox albo kompletny brak przygotowania do gry. W obu przypadkach ROPL powinien wyciągnąć odpowiednie wnioski.
Najwiecej jednak jak dla mnie stracił Sokół, który podczas flot sprawiał wrażenie osoby opanowanej. Szkoda, że tu wygrały emocje i przyleciał zabić Pomodora. Kolego czemu to służyło ?
Po czymś takim, głupio jest mieć jakieś pretensje i roszczenia w kierunku ROPL i Pomodora.
Szkoda, że też dyrekcja ROPL nie staneła na wysokości zadania. Dżentelmeni oddali by poszkodowany utracone ISKi i podziwiali rozwój dyskusji na centrali.
Val Heru:
bump
zeby watek nie uciekl
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej