Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
C0VEN - dyskusja
Azradiel:
--- Cytat: SokoleOko w Maj 22, 2013, 09:14:01 ---W bardziej profesjonalnych aliansach zdarzało się, że FC potrafił odstrzelić własnych ludzi tylko za lemingowanie.
--- Koniec cytatu ---
No faktycznie bardzo profesjonalne...
Soulscream:
--- Cytat: Azradiel w Maj 22, 2013, 09:29:18 ---No faktycznie bardzo profesjonalne...
--- Koniec cytatu ---
W Goonswarmie można było odstrzelić FC jak nim był DBRB.
SokoleOko:
--- Cytat: Azradiel w Maj 22, 2013, 09:29:18 ---No faktycznie bardzo profesjonalne...
--- Koniec cytatu ---
No, jeśli AAA za czasów Evil Thuga czy TRI uważasz za "takie tam organizacje, które nic nie osiągnęły", to przyjmij moje gratulacje.
W Eve wygrywa się dyscypliną we flocie. Wystarczy robić to co mówi FC. Jeszcze raz - wystarczy robić to, co mówi FC. Było deaggro? Było. Tymczasem gość zaggrował na 15 sekund ingame zanim logistykom odnowiło się aggro.
Obejrzyjcie sobie film - znajdźcie moment, w którym jest odliczanie do wyskoku po czym słychać moje FUCK. Cofnijcie o minutę (żeby mieć cały kontekst) Mniej więcej 30 sekund przed tym FUCK na filmie (TIDI - czas ingame biegł wolniej) gość w Wolfie aggruje, po czym mija 15 sekund ingame i broadcastuje po armor. Guardian daje mu repy i w tym momencie aggro rozłazi się po całej flocie (repki -> transfery -> remote ECCM/resebo).
Azradiel:
--- Cytat: SokoleOko w Maj 22, 2013, 09:38:11 ---No, jeśli AAA za czasów Evil Thuga czy TRI uważasz za "takie tam organizacje, które nic nie osiągnęły", to przyjmij moje gratulacje.
--- Koniec cytatu ---
A czy ja coś mówię o jakimś alliansie i o tym co osiągnął lub nie? Jeżeli uważasz strzelanie do swoich za profesjonalne zachowanie to moje kondolencje.
Wszyscy dokładnie wiemy co się wydarzyło, nie ma po co wałkować tego po raz setny.
Problem polega na tym, że mszczenie się potem na tym gościu i podobne zachowania bynajmniej nie są profesjonalne.
Straciliście z powodu głupiego błędu parę statków i następnego dnia uciekacie z sojuszu, wyjątkowy przykład elite pvp.
Całą sytuacją psujecie sobie tylko opinie.
SokoleOko:
W dupie byłeś i gówno widziałeś, panie "podałem API alta z n00bcorpa".
PBN nie wyszedł z c0ven z powodu tej akcji, było to wiadome PRZED tą flotą i przyczyny akurat nie były związane z zachowaniem członków c0ven we flotach.
O ile prywatnie miałem mieszane uczucia wcześniej, to po akcji z Pomidorem - już nie. Gość nie poniósł żadnych konsekwencji poza prztyczkiem w nos, który sam mu wymierzyłem. Powinien albo zapłacić za shipy, albo wylecieć. Nie ma znaczenia w jakim jest korpie. Jakby ktoś coś takiego odwalił w PBN, sytuacja byłaby z mojego punktu widzenia identyczna.
I ostatnie słowo co do "newbie friendly" - kto w c0ven współpracował ze mną, ten wie że robiłem bardzo dużo dla low-SP graczy. Ale jest różnica między "newbie", a [redacted].
[mod]Sokół, proszę. M.[/mod]
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej