Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
C0VEN - dyskusja
mkx:
jakbym chcial tam być to bym był ;), miałem wyje*** i nadal mam ;), liczy się tylko c0ven xD
"jednym słowem" to wystarczyło się tu zesr** a nie pszczółki a muchy z was są ;)
ps jak tam odbudowa c0veu ziko idzie ? z karamba lupy podzielone czy do koryta nie dopuścił cie ? ;p
[IAC] Ak Mushkin:
C0ven nie zginie, nie martw się. Już odpowiedni ludzie wniknęli w nową grupę, zaraz zobaczysz efekty i wszyscy grzecznie podzielą się na frakcje: jedyną słuszną i resztę. Nowa społeczność nie utrzyma spójności. Agent K... już działa.
A gdzie są iski ? Ally wydało wszystko na cytadele niby. Nie wnikajcie od kogo kupione i za ile. Nic się nie stało. :P
Zgudi:
--- Cytat: [BU FU] Karas w Czerwiec 17, 2017, 00:39:21 ---nie wymagaj od jakiegos zakomplesionego gimbusa, co nawet nie jest wstanie sie firmowac swoim mainem
--- Koniec cytatu ---
--- Cytat: [FNA] Chce Racic w Czerwiec 17, 2017, 17:26:37 ---tyle że eve już zdycha, po co właściwie w to grać.
exploit na exploicie, i niekompetencja ccp przesłania ostatnio niebo.
--- Koniec cytatu ---
Nie firmuje się własnym mainem bo... zasugerował wyraźnie, że nie gra :)
mkx:
Jako ze C0VEN chwilowo ma załamanie, postanowiliśmy uderzyć z pełną mocą i zapraszamy do wspólnego grania daliśmy szansę ludziom dawno skreślonym ;)
https://s147-pl.ogame.gameforge.com/game/allianceInfo.php?allianceId=166
server uriel, budujemy polskie comunity ! dołącz już dzisiaj !
CATfrcomCheshire:
To ciekawe, ze zalogowawszy sie tutaj po x-nastu latach odrazu wlazlem w ten watek, i pojebau mi sie koniec z poczatkiem... Tzn. zaczalem czytac, i nawet zdarzylem sie przejac, ze c0ven znowu ma problemy, ze malo ludzi we flocie, ze znowu nie ma gdzie racic, i dopiero wtedy ogarnalem, ze to 2012 rok... I zaczalem czytac koncowke, a tam to samo...
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej