Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

C0VEN - dyskusja

<< < (323/353) > >>

[FNA] Chce Racic:
nie grać i dorobić się takiej fortuny - no powiedzcie czy gość nie bije na łeb najlepszych handlowców z jita  - co by nie mówić to osiągnięcie godne szacunku i świadczące naprawdę kiepsko o stanie umysłowym grających polaków. Nie wiem czy w innej produkcji dla "dzieci" ktoś by się dał tak oskamować - serjo. Podobno tu gra elita... chyba jelita  ;), starcy i niedorozwoje.
Xeowarowi należy się szacunek że ich po kontach porozstawiał serjo, no ale to co innego niż granie pod przywództwem kogoś takiego...

Van Mar:
Nie bardzo rozumiem o co ta kolejna spina i dramat.. jest tu pełnia wolnych wyborów, nie są to życiowe decyzje, kredyt na 30 lat, ślubna obrączka..każdy ma co chce, a jak nie to idzie w swoją stronę i tyle, po h to drążyć i przeżywać albo wylewać żale do kogoś. Chcesz z kimś grać lub nie to Twoja decyzja. Komicznie się czyta i z perspektywy lat nic się nie zmienia, to raczej świadczy o tym, że wylewającym żale taki stan odpowiada lub niektórym, którzy uwielbiają stosować forumowy onanizm werbalny jacy to jesteśmy świetni lub byliśmy.
Ja np. chce żeby BUFU dalej latało z PBN..nierealne, ale też sobie tym zrobię dobrze:))))

[FNA] Chce Racic:
Róbta co chceta ale nie bądźta stadem baranów! I nie bajerujcie młodych graczy bo to skurwysyństwo jest!
to że wreszcie widzę że dawni niewolnicy zaczynają grać jak ludzie tylko mnie cieszy, może z czasem wrócą ci wspaniali wyklęci i zbudują naprawdę coś godnego uwagi.

wszystko jest realne, jak padł c0ven znaczy że wszystko jest.

Gaavrin:
Zejdźcie już z Xeo. Naprawdę, facet przez ładnych kilka lat ciągnął wózek, którego nikt poza nim nie chciał ciągnąć. Nie jest to ani super fajne, ani przyjemne, a jak widać wiadra hejtu wylewane na głowę, to też nic przyjemnego. Większość by dawno zrezygnowała.
Teraz c0venu prawie już nie ma, więc, Panowie hejterzy, pokażcie, że potraficie lepiej, pole do zagospodarowania jest spore, dużo jest osób, które mażą, żeby powstał jeszcze kiedyś silny polskojęzyczny sojusz w eve.
A tak apropo oskarżeń o RMT pod adresem Xeo, to po wejściu do Goonów, to rzuciło mi się w oczy jako pierwsze:

Soulscream:
haha ~~polishswarm~~

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej