Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

C0VEN - dyskusja

<< < (320/353) > >>

Xeovar:

--- Cytat: Isengrim w Marzec 17, 2017, 11:34:13 ---Vurionek z EVE to się wymiksował jakieś 2-3 lata po tym, jak został wymiksowany z c0venu, a w międzyczasie prowadził floty koalicji w kilku językach, więc ten tego, ta chwila to dość długa była, tylko przyjazna atmosfera stworzona przez niektórych kolegów nie sprzyjała FCowaniu.

--- Koniec cytatu ---

Ja nie umniejszam wkładu vurionka bo to był ostatni polski flotowy FC, natomiast więcej czasu latał w SU - a z perspektywy Garonowego 2011 to Vurionek na prawdę "chwilę" fcował ;)

steven0ise:
ja też pamiętam w styczniu 2011 roku bitkę w Great Wildlands miedzy C0ven a PBN & BUFU,a Niewidka i YARR gdzies tam na trzeciego wleciało...

https://zkillboard.com/related/30000905/201101092000/

[BU FU] Karas:
lol, bytwa niemal 100x100 i co>? zdechly po 2 statki i sie chlopaki rozlecieli? hehehehehehehe

steven0ise:

--- Cytat: [BU FU] Karas w Marzec 17, 2017, 14:04:23 ---lol, bytwa niemal 100x100 i co>? zdechly po 2 statki i sie chlopaki rozlecieli? hehehehehehehe

--- Koniec cytatu ---

akurat nie o kille mi chodziło czy samą bitke tylko o to ze nagle w jednym systemie znalazło się po 3 stronach większość polskiego community...
jakoś mi to zapadło w pamięć

Co do bitki to pamietam ze Garon umarł jako pierwszy i była gonitwa po systemach

nvm

MiltisUmbrae:
A to przypadkiem nie ta bitwa co Garon założył fregatowe MWD na BSa ? xD

A spadły 2 shipy bo jak Garon spadł to c0ven się wycofał na z góry upatrzone pozycje, pewnie i tak by to zrobił jako że wtedy AHAC>BSy, but still.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej