Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

C0VEN - dyskusja

<< < (319/353) > >>

Xeovar:

--- Cytat: Striker w Marzec 17, 2017, 08:04:11 ---Szkoda, że w takim kierunku to wszystko zmierza. Pamiętam jeszcze, jak na ostatnim CTA (i to jakimś pierdołowatym w Stain), które prowadziłem w lutym 2011 roku C0ven wystawił 140-osobową flotę, w tym ponad 40 dredów... Szkoda, że ten potencjał tak się zmarnował :(

--- Koniec cytatu ---

Wszystko przez Ciebie :P Po Tobie jedynie padawan jurek coś prowadził większe floty, od tamtego czasu nie było FC do dużych akcji... poza vurionkiem przez chwilę zanim się wymiksował z EVE :P

[FNA] Chce Racic:
jakbyś Striker założył nowy polski sojusz i staną na jego czele ludzie z pewnością by przyszli nawet dzisiaj. Potencjał został zmarnowany przez instytucję rządną władzy ponad wszystko, sam się nie zmarnował.
h... du... i kamieni ku... o przepraszam tytanów i macior na pewnych kontach należących do pewnej instytucji  :)

Filip Bonn:

--- Cytat: Striker w Marzec 17, 2017, 08:04:11 --- Pamiętam jeszcze, jak na ostatnim CTA , które prowadziłem w lutym 2011 roku ...

--- Koniec cytatu ---

To było tylko 6 lat temu.

:P

Isengrim:

--- Cytat: Xeovar w Marzec 17, 2017, 10:26:42 ---Wszystko przez Ciebie :P Po Tobie jedynie padawan jurek coś prowadził większe floty, od tamtego czasu nie było FC do dużych akcji... poza vurionkiem przez chwilę zanim się wymiksował z EVE :P

--- Koniec cytatu ---

Vurionek z EVE to się wymiksował jakieś 2-3 lata po tym, jak został wymiksowany z c0venu, a w międzyczasie prowadził floty koalicji w kilku językach, więc ten tego, ta chwila to dość długa była, tylko przyjazna atmosfera stworzona przez niektórych kolegów nie sprzyjała FCowaniu.

Gaavrin:
1. Vuri i przyjazna atmosfera, to brzmi dla mnie jak sprzeczność.
2.Garon, wracaj do eve, rób floty, a 140 osób spokojnie się znajdzie, które będą chciały z tobą polatać.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej