Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
C0VEN - dyskusja
[BCPM] Zikko Zinn:
--- Cytat: Isengrim w Marzec 16, 2017, 12:12:46 ---Tak sobie patrzę po KB ex-c0veniaków i chyba muszę przeprosić IDEĘ - chłopaki mają wchuj kontentu (co prawda głównie zbierają łomot od bloba carrierów PL, ale kontent to kontent), za to BWTF głównie gankuje frachty w hisecu i traci Ishtary od ratów w Delve. :D
--- Koniec cytatu ---
A Isengrimus głównie pisze na forum.
Isengrim:
--- Cytat: [BCPM] Zikko Zinn w Marzec 16, 2017, 12:16:11 ---A Isengrimus głównie pisze na forum.
--- Koniec cytatu ---
Jak zawsze, nic się nie zmieniło. :)
[WILD5] Gagat:
Ja lubię przeglądać polskie kb. Za wiele do przeglądania nie ma, ale jakieś przebłyski latania po polsku, w gronie własnego korpa, a nie tylko w alliancowych blobach, się zdarzają. Np combat patrol coś tam chyba próbuje i cbc. Nic więcej nie zauważyłem ostatnio. Trochę bieda
[NOGRL] Asm Nihouyah:
--- Cytat: Isengrim w Marzec 16, 2017, 12:12:46 ---Tak sobie patrzę po KB ex-c0veniaków i chyba muszę przeprosić IDEĘ - chłopaki mają wchuj kontentu (co prawda głównie zbierają łomot od bloba carrierów PL, ale kontent to kontent), za to BWTF głównie gankuje frachty w hisecu i traci Ishtary od ratów w Delve. :D
--- Koniec cytatu ---
Ej, robię co mogę! Niestety większość contentu w okolicy lata w USTZ, a jak coś leci w EUTZ to zanim mi się grid załaduje, wszystko już spadło/uciekło albo skakałem FAXem i nie ma mnie na KM. :(
Anyway, IDEA dobrze trafiła, gratuluję trafnego wyboru.
[BCPM] Zikko Zinn:
--- Cytat: [BWTF] Asm Nihouyah w Marzec 16, 2017, 12:53:05 ---Ej, robię co mogę! Niestety większość contentu w okolicy lata w USTZ, a jak coś leci w EUTZ to zanim mi się grid załaduje, wszystko już spadło/uciekło albo skakałem FAXem i nie ma mnie na KM. :(
--- Koniec cytatu ---
Wyczuwam lekko zawiedziony ton?
--- Cytat: [BWTF] Asm Nihouyah w Marzec 16, 2017, 12:53:05 ---Anyway, IDEA dobrze trafiła, gratuluję trafnego wyboru.
--- Koniec cytatu ---
Dobrze tzn do Catch. Nic nowego, tam zawsze było co robić.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej