Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
C0VEN - dyskusja
[I-DEA] Janus Klosovsky:
--- Cytat: Isengrim w Marzec 11, 2017, 21:57:21 ---Czy skoro wiekszosc fail-c0venu poszla do Goonow to Gooni sa teraz fail-sojuszem? :P
--- Koniec cytatu ---
Nie wszyscy poszli do Goonow wiec jest jeszcze dla nich szansa ;-)
Janus
Van Mar:
--- Cytat: Van Mar w Marzec 11, 2017, 16:56:05 ---Dobra..to mam pytanie, bo zdania jak zwykle są podzielone..zanim plexa kupie..
gdzie teraz mieszka C0ven, ew. gdzie będzie, czy Esoteria jest Wam jeszcze bliska sercu?
--- Koniec cytatu ---
Ponawiam pytanie.
Gaavrin:
C0ven siedzi w Stain, z tego co wiem, a od paru dni nie jestem w c0venie, to nie ma zamiaru się stamtąd ruszać. Jedyny ewentualny ruch, to Esoteria, chociaż obawiam się, że wiele wody w Wiśle upłynie zanim znowu nad morzami i górami Bz-ogw III będzie powiewało TCU c0venu.
Van Mar:
--- Cytat: Gaavrin w Marzec 12, 2017, 10:22:24 ---C0ven siedzi w Stain, z tego co wiem, a od paru dni nie jestem w c0venie, to nie ma zamiaru się stamtąd ruszać. Jedyny ewentualny ruch, to Esoteria, chociaż obawiam się, że wiele wody w Wiśle upłynie zanim znowu nad morzami i górami Bz-ogw III będzie powiewało TCU c0venu.
--- Koniec cytatu ---
Dzięki!
Net:
--- Cytat: Gaavrin w Marzec 12, 2017, 10:22:24 ---C0ven siedzi w Stain, z tego co wiem, a od paru dni nie jestem w c0venie, to nie ma zamiaru się stamtąd ruszać. Jedyny ewentualny ruch, to Esoteria, chociaż obawiam się, że wiele wody w Wiśle upłynie zanim znowu nad morzami i górami Bz-ogw III będzie powiewało TCU c0venu.
--- Koniec cytatu ---
A juz chcialem proponowac aby watek zamknac... ::)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej