Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

C0VEN - dyskusja

<< < (295/353) > >>

Qlko1:

--- Cytat: [FNA] Alicja Delicja w Marzec 09, 2017, 11:13:20 ---Qlko dla mnie jesteś krypto psychopatą, który nie odróżnia reala od virtuala

--- Koniec cytatu ---
O, to jest jakiś konkret, podyskutujmy merytorycznie o tym. Najpierw sprawdź słowo merytorycznie.

--- Cytat: [FNA] Alicja Delicja w Marzec 09, 2017, 11:13:20 ---to że staram się być grzeczny nie znaczy że nie umiem być niegrzeczny więc zamknij wkońcu tą swoją mordę bo ci znajdę dokładnie twoją jednostkę chorobową, po prostu się grzecznie pożegnaj.

--- Koniec cytatu ---
Gdzieś zgubiłem moment, w którym byłeś grzeczny. Rozumiem, że powinniśmy działać według różnych standardów. Jeśli ty nazwiesz kogoś głupkiem, to jest to ok. Jeśli ja zrobię to samo w stosunku do Ciebie to będzie wielkie oburzenie :)

Twoje urocze zacietrzewienie uznam za satysfakcjonujące dla mnie rozstrzygnięcie dyskusji.

Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka

Gaavrin:
Alicja, ale ja jestem starym graczem. I widziałem w tym sojuszu wiele, ale nigdy tego o czym ty piszesz. Przekręty powiadasz? Jakiś konkret może dodasz?
Kto trzyma łapę na assetach? Sądząc po tym kto wyplacał mi refundy, dawał statki do wdupiania na cta, robił mi i aliansowi logistkę, tankowal posy pod jumb bridge, bridgowal mnie aliansowym tytanem jak potrzebowałem, to sądze, że Xeo, Karamba i Piosal trzymali łapę na aliansowych assetach.
Uważam, że od 2009 roku jak pierwsz raz byłem w c0venie, przez wszystkie powroty do gry i do c0venu, dostałem od tego sojuszu znacznie więcej niż w niego włożyłem. I pisze to z żalem, że nie udało mi się dać temu sojuszowi więcej, bo to grupa naprawde fajnych ludzi, któży poświęcili znacznie więcej swojego czasu w grze dla mnie, niż ja dla nich.

Filip Bonn:
Hipokryta, pruje się o to że ponoć CEO i jakaś klika żerowała na reszcie graczy c0ven i okradała ich a potem wykłuca się, że kradzież w grze nie jest niczym złym, tylko jedną z dostępnych opcji.

Isengrim:

--- Cytat: Filip Bonn w Marzec 09, 2017, 12:48:43 ---Hipokryta, pruje się o to że ponoć CEO i jakaś klika żerowała na reszcie graczy c0ven i okradała ich a potem wykłuca się, że kradzież w grze nie jest niczym złym, tylko jedną z dostępnych opcji.

--- Koniec cytatu ---

KRADLI I SIE ZE MNO NIEPODZIELILI, ZŁO-DZIE-JE! ZŁO-DZIE-JE!

[BCPM] Zikko Zinn:
Czołem,

Na 43 stronie tej pasjonującej rozmowy, w moim pierwszym poście na tym forum, zwracam się z apelem do wszystkich tu piszących pod prawdziwym nickiem z gry: Nie rozmawiajcie z tchórzami chowającymi pod nickami z NPC corpa!!!

Nie mają odwagi ujawnić swojego prawdziwego nicka bo doskonale wiedzą, że forum c0ven i dyski graczy z c0ven są pełne logów, screenów i innych kwiatków, które pokazałyby prawdziwe oblicze tego tchórza.

Ci tchórze to przeważnie osoby, które nigdy nic nie znaczyły w C0venie i przeważnie zostali zapamiętani, jeśli w ogóle chce ktoś o nich pamiętać, dokładnie w taki sam sposób w jaki prowadzą tu dyskusję.

Ja wiem, że fajnie poszturchać trola patykiem ale równie fajnie może być całkowite ignorowanie trola i oglądanie kolejnych jego tchórzliwych oblicz oraz wypocin.

Pozdrawiam
Zikko

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej