Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
C0VEN - dyskusja
steven0ise:
a my międzyczasie ubiliśmy HELLa CO2
https://www.youtube.com/watch?v=MTJx-dJ8DCU&t
[BU FU] Karas:
klasyczne co2,
hehe debil kupil SC na astra i sie zesral zamiast wyskoczyc zaraz po wydoku: ]
[FNA] Alicja Delicja:
--- Cytat: Gaavrin w Marzec 09, 2017, 08:42:44 ---Jesteś jednostką wyjątkowo aspołeczną, to nie rozumiesz. Ja jestem osobą, która bardzo lubi się socjalizować w grze, więc patrze na to inaczej.
Logując się do eve jestem w stanie wojny ze wszystkimi, któży nie są dla mnie blue, nbsi. Czym innym jest więc jak odstrzeli mnie neut, a czym innym jest awox. Awox to zdrada, ktoś komu ufałem, umówiłem się z nim, że do siebie nie strzelamy, zniszczył mi statek.
Z gościem który poprostu mnie zestrzelił moge napisać gf na lokalu, pogadać o tym jaki miał fit i o tym jaki jest ruch w systemie. Z avoxerem nie będę gadał, tylko pójdę zgłosić to do dyplomaty, żeny go wyrzucił z korpa.
Być może jesteś w grupie, w której avox i okradanie się nawzajem jest w porządku, ale ja wybieram korporacje, gdzie mogę do pewnego stopnia ufać ludziom z którymi gram. Do pewnego stopnia, czyli moge im powierzyć wszystko poza hasłami do konta i wiem że nikt mnie nie okradnie.
--- Koniec cytatu ---
piękna teoria naprawdę, ale może sprawdź wpierw gdzie jesteś, popytaj starych o przekręty grupy z którą się utożsamiasz, zobacz kto trzyma łapę na asetach i dlaczego, to co mówisz to totalny bulsheet - w eve się z nikim ślubu nie bierze. Ale to już różnice zdań, skoro uwaliłem wam wszystkie argumenty związane z grą to się oddelegowuję.
Qlko1:
--- Cytat: [FNA] Alicja Delicja w Marzec 09, 2017, 10:18:44 ---Ale to już różnice zdań, skoro uwaliłem wam wszystkie argumenty związane z grą to się oddelegowuję.
--- Koniec cytatu ---
Serio czujesz, że "uwaliłeś" nam którykolwiek argument? Chyba żyjesz na stałe w swoim kolorowym, wyimaginowanym świecie.
Twoja argumentacja to czyste chciejstwo poparte jedynie Twoją patologiczną wizją świata.
To jakaś mało znana jednostka chorobowa?
Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
[FNA] Alicja Delicja:
--- Cytat: Qlko1 w Marzec 09, 2017, 11:04:43 ---Serio czujesz, że "uwaliłeś" nam którykolwiek argument? Chyba żyjesz na stałe w swoim kolorowym, wyimaginowanym świecie.
Twoja argumentacja to czyste chciejstwo poparte jedynie Twoją patologiczną wizją świata.
To jakaś mało znana jednostka chorobowa?
Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
--- Koniec cytatu ---
Qlko dla mnie jesteś krypto psychopatą, który nie odróżnia reala od virtuala - to że staram się być grzeczny nie znaczy że nie umiem być niegrzeczny więc zamknij wkońcu tą swoją mordę bo ci znajdę dokładnie twoją jednostkę chorobową, po prostu się grzecznie pożegnaj.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej