Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
C0VEN - dyskusja
Qlko1:
--- Cytat: [FNA] Alicja Delicja w Marzec 08, 2017, 17:25:33 ---Qlko serjo czy kiedykolwiek miałeś profit z gry komputerowej ??
jeśli nie to powinieneś rozumieć różnicę między grą a rzeczywistością, ty jej kompetnie nie odróżniasz.
Jak byś zacża grać w mario to byś był mario. Gra to nie jest real i nigdy nim nie bedzie - ściganie kogoś za "zbrodnie" w grze
jest jak palenie na stosie kogoś za mokre sny... ŚREDNIOWIECZE...
ostatnia odpowiedź... z szacunku do Twojej osoby w realu.
--- Koniec cytatu ---
Ależ doskonale rozumiem. Różnimy się tylko w kilku punktach. Ja nie wierzę, że człowiek siadając do komputera doświadcza rozdwojenia jaźni.
Moim zdaniem większość ludzi czy to w grze czy w realu będzie działać według podobnych schematów. Różnice wynikają z konsekwencji.
Ty stwierdzasz że wszyscy to chuje w grze. Ja jestem zdania, że tyle samo jest w eve jak i poza nią, tylko poza nią nie wychylają się tak często. I moim zdaniem to nie jest 95%.
I nie postuluję o karanie ludzi za zachowania w grze. Co nie zmienia faktu, że świadomie nie zatrudniłbym w firmie księgowego opier*alającego assetsy swojej korporacji w grze :) Jakoś bym nie miał zaufania.
Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
PAwulonek:
piosal c0ven nie refundowal superow do polowy 2015 moze pozniej cos sie zmienilo ale watpie
no i chyba bal sie tego tajemniczego awoxu minionkow ;)
[BWTF] Old Piosall:
--- Cytat: PAwulonek w Marzec 08, 2017, 17:35:55 ---piosal c0ven nie refundowal superow do polowy 2015 moze pozniej cos sie zmienilo ale watpie
no i chyba bal sie tego tajemniczego awoxu minionkow ;)
--- Koniec cytatu ---
Nie pisalem ze to robil.
Coven to nie tylko pare osob ktore mialo paranoje na waszym punkcie.
Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka
PAwulonek:
wiem ;)
Filip Bonn:
Alice zdradzę Ci sekret, jak w RL nie dasz się złapać na kradzieży to też nie poniesiesz konsekwencji,
a jeśli nie ma konsekwencji to kradzież nie jest zła
#AliceLogic :-\
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej