Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
C0VEN - dyskusja
[FNA] Alicja Delicja:
Qlko w tej grze nie ma czegoś takiego jak kradzież w twoim rozumieniu.
pojmij to w końcu. CCP tak to obmyśliło i na tym polega jeden z aspektów tej gry. Jak masz ból dupy to jest na to maść ;D
Qlko1:
--- Cytat: [FNA] Alicja Delicja w Marzec 08, 2017, 16:52:46 ---Qlko w tej grze nie ma czegoś takiego jak kradzież w twoim rozumieniu.
pojmij to w końcu. CCP tak to obmyśliło i na tym polega jeden z aspektów tej gry. Jak masz ból dupy to jest na to maść ;D
--- Koniec cytatu ---
A to dopiero rewelacja. Oczywiście że jest coś takiego jak kradzież. Co jakiś czas jest drama, że ktoś korporacji wyczyścił hangar. Co to niby jest?
W eve za kradzież nie ma żadnej bolesnej kary (poza piętnem community). A mimo to większość ludzi nie decyduje się na takie praktyki. Stąd Twoją tezę o skurwysynstwie wszystkich uważam za bzdurę.
Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
[FNA] Alicja Delicja:
nie ma bo ccp nie przewidziało kary za kradzież. W wielu grach są kary, bany itd, w evce jest zachęcenie do tego. Jesteś ograniczony umysłowo
dla tego nie jesteś w stanie ogarnąć bogatego świata eve w dostarczającym zakresie, stąd się nie rozumiemy.
Może kiedyś dojrzejesz ;D.
dlatego pomijając inne aspekty działalności, gameplay Xeowara - to on naprawdę dobrze pograł - wyruchał tak wielu na tak wiele
i tak długo to czynił ;D no cholera mistrz! Wystarczy się nadąsać i wszystko można :)
Isengrim:
--- Cytat: [FNA] Alicja Delicja w Marzec 08, 2017, 17:02:49 ---nie ma bo ccp nie przewidziało kary za kradzież. W wielu grach są kary, bany itd, w evce jest zachęcenie do tego. Jesteś ograniczony umysłowo
dla tego nie jesteś w stanie ogarnąć bogatego świata eve w dostarczającym zakresie, stąd się nie rozumiemy.
--- Koniec cytatu ---
Obrażanie i wyzywanie ludzi jest faktycznie przejawem wielkiej dojrzałości. Mój 3 letni synek przechodzi ten etap, myślę że byście się dogadali. Chociaż nie, nie dałbym mu z tobą rozmawiać, bo nie chcę mieć rozpuszczonych bachorów.
A z ciekawostek okołostainowych - do Circle of Two dołączył właśnie znany i lubiany wśród c0venowców corp United Warriors z północno-zachodniego Stain. Kuszące są pastwiska Esoterii. :D Ciekawe jak długo wytrzymają, bo (sz)UWARy znane są z tego, że w każdym większym sojuszu wytrzymują ile... kwartał?
Qlko1:
--- Cytat: [FNA] Alicja Delicja w Marzec 08, 2017, 17:02:49 ---nie ma bo ccp nie przewidziało kary za kradzież. W wielu grach są kary, bany itd, w evce jest zachęcenie do tego. Jesteś ograniczony umysłowo
--- Koniec cytatu ---
Czyli kradzież nie jest kradzieżą bo nie ma za to kary... Przedkładasz zasady moralne przyjęte przez twórców gry komputerowej nad normy społeczne wynikające z kilku tysięcy lat moralnej ewolucji.
To dopiero jest skurwysyństwo. Umoralnienie swoich czynów brakiem kary...
Dla mnie złodziej to złodziej. Jeśli zrobił to w grze komputerowej, to zdolny będzie zrobić to poza nią.
I powtórzę się, znakomita większość ludzi w eve miała okazję, ale z niej nie skorzystała. Wnioski wysuń sam.
Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej