Eve Online > NoobGarten

Nowy gracz szuka pomocy

<< < (2/3) > >>

Doom:

--- Cytuj ---PLEXY na Allegro za 30zł czy w tych okolicach są nielegalne. Mogą ci zbanować za takie zakupy konto.
--- Koniec cytatu ---
Fix
Jesli nie kupuje się tego od ccp to jedyna legalna forma przedłużenia konta to GTC. PLEX'y legalnie mozna kupić tylko i wyłącznie bezpośrednio od CCP. Podobnie wszelkie przedłuzenia itp w których nie ma mowy o tym że do ręki dostaje się kod (w sensie że dostaje się kod i trzeba go samemu wpisać, częściej dla szybkości transakcji zamiast zdrapki na maila / sms wysyłaja sam kod przepisany ze zdrapki) to ściema jesli chodzi o legalność

--- Cytuj ---Zielony gracz na pewno wie co masz na myśli...
--- Koniec cytatu ---
Ostrzeżenie nie było dla młodego

littleozzik:

--- Cytat: Doom w Czerwiec 19, 2012, 19:13:04 ---Ostrzeżenie nie było dla młodego

--- Koniec cytatu ---

Sorry, tak to jakoś nieszczęśliwie wygląda jakby dla niego.

Tony Solando:
Myślę, że trochę mu namieszaliście. Plexy kupowane poza grą za realną walutę są przeciwko EULA (licencja użytkownika gry). Takie praktyki mogą prowadzić do zbanowania konta. Kupowanie plexów w grze za ISKi jest jak najbardziej legalne. Pierwsze uzupełnienie nie musi być z GTC. Można uzupełnić konto plexem i też konto stanie się premium. (pozostałe dni triala automatycznie zamienią się na premium). Ponadto jeśli uzupełnisz konto (plexem lub GTC) to zapraszająca Cię osoba dostanie 30dni za darmo (ewentualnie plexa).

Cena jednego plexa aktualnie to około 490 milionów isków. Na początku wydaje się być to gigantyczna kwota, później nic przerażającego. Gram w EvE od 2010r i ostatni raz płaciłem realną walutą za grę w 2010r.

Żeby wyrobić się na te 490m (czasem ceny się wahają) wystarczy zarabiać średnio jakieś 17 milionów dziennie. Początkujący gracz, który ma dostęp do misji poziomu czwartego zarabia tyle w 20 - 60 min. Oczywiście sposobów zarobkowania jest dużo a misje nie są wcale najefektywniejszym. Do wszystkiego jednak trzeba trochę wprawy i wylatanych godzin. Graj, rozwijaj się a możliwości pojawią się same.

Akkarion:
Witam ponownie, mam kolejne pytanie. Ukończyłem już wszystkie misje treningowe (Catalysta niestety straciłem, muszę używać Tristana) i nasuwa mi się pytanie - co dalej?

Doom:
http://eve-centrala.com.pl/index.php?topic=7277.0

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej