Eve Online > NoobGarten

Nowy gracz szuka pomocy

(1/3) > >>

Akkarion:
Witam. Jakiś czas temu usłyszałem o EVE, zaciekawiła mnie ta gra, poczytałem, pooglądałem i postanowiłem zacząć aktywnie grać. I tutaj chcę zwrócić się z prośbą do was, bardziej doświadczonych graczy: słyszałem, że istnieje jakiś Buddy Program, w którym zamiast 14 dni triala otrzymuje się 21. Czy ktoś byłby tak miły i uraczyłby mnie taką możliwością?

Poza tym mam parę pytań:
1. Jaki styl gry będzie najłatwiejszy na początek? Słyszałem, że górnictwo jest dosyć opłacalne.
2. Jaką rasę wybrać? Jest ich trochę i ciężko mi się zdecydować
3. Słyszałem, że w grze istnieje możliwość zakupu subskrypcji za ISK - czy to prawda i ile będę musiał czasu poświęcić by dojść do takiego poziomu?
4. Czy jest jakaś polska korporacja pomagająca nowym graczom?

Tim:
Witaj! :D
Jeżeli chcesz otrzymać 21 dniowy trial wpisz się w tym temacie zgodnie z podanymi tam zasadami:
http://eve-centrala.com.pl/index.php?topic=7486.0

1. Trudno odpowiedzieć na to pytanie, jak będziesz w grze i zapoznasz się nieco z mechaniką robiąc tutoriale myślę, że sam będziesz sobie w stanie na nie odpowiedzieć. Niezależnie od tego co się wybrało, dobrze jest podążać cały czas daną ścieżką, przerzucenie się między "profesjami" jest czasochłonne, a czas to iski.
2. Rasa nie ma wpływu na grę, tylko na wygląd twojego pod-pilota.
3. To prawda subskrypcję można wykupować za iski, jeżeli jesteś konsekwentnym graczem to do fundowania sobie gry w ten sposób możesz dojść w 3 miesiące - ale to bardzo optymistyczna wersja.
4. Unseen Academy

Akkarion:
Dziękuję za odpowiedzi, mam jeszcze jedno pytanie: Czy pierwszy raz muszę kupić subskrypcję ze strony czy mogę użyć PLEX'a? Bo patrząc na Allegro, to PLEX wychodzi dużo taniej.

Precelek:
[admin]Pierwsze i ostatnie ostrzeżenie odnosnie RMT[/admin]

littleozzik:

--- Cytat: Precelek w Czerwiec 19, 2012, 18:46:02 ---Pierwsze i ostatnie ostrzeżenie odnosnie RMT

--- Koniec cytatu ---

Zielony gracz na pewno wie co masz na myśli...

PLEXY na Allegro za 30zł czy w tych okolicach są nielegalne. Mogą ci zbanować za takie zakupy konto.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej