Eve Online > Background

Opowieści pilota Ezoko - blog

<< < (27/33) > >>

Ezoko:
Dzięki za konstruktywne uwagi :)
Rzeczywiście... przez dłuższy czas nikt mnie nie trzymał, praktycznie do końca byłem zdolny odwarpować.
Tracking camera - z nią się pożegnam, bo rzeczywiście z manualnych dwuklików to mi chaos wychodzi i nie widzę gdzie lecę.
I tu się zgadzam w pełni - nauczę się latać manualnie, nie będzie głupich spadek :)

Azbuga:
będą :) bo taki hurek i tak będzie sporo szybszy od drejka :)

SokoleOko:
Nie było nerfu nanofibrów, nerfiono Drake'a.

Musisz ogarniać parametry statków (wszystkich, niestety - trzeba mieć EFT w głowie) na bieżąco - czytaj devblogi i devposty w "features and ideas" na oficjalnym forum.

FITTIpalti:
Ja nie czytam i jakoś daje radę, w ogóle nic nie czytam o EVE... Generalnie naucz się  wciskać F1 na normalnych małych gangach i F1-F8 na dużych flotach.

Musisz jeszcze znaleźć jakiegoś leszcza co będzie leciał w logistyku i naciskał F1-F6.

Cała prawda o tej grze.

Craxon Crais:

--- Cytat: Ezoko w Lipiec 26, 2013, 09:32:54 ---Dzięki za konstruktywne uwagi :)
Rzeczywiście... przez dłuższy czas nikt mnie nie trzymał, praktycznie do końca byłem zdolny odwarpować.
Tracking camera - z nią się pożegnam, bo rzeczywiście z manualnych dwuklików to mi chaos wychodzi i nie widzę gdzie lecę.
I tu się zgadzam w pełni - nauczę się latać manualnie, nie będzie głupich spadek :)

--- Koniec cytatu ---

http://www.youtube.com/watch?v=5zkvDDCpDjo

Dobry film do nauki.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej