Eve Online > Background

Opowieści pilota Ezoko - blog

<< < (21/33) > >>

WhiteCat:
Na paskach w 0.0 jak nie ustrzelisz frakcyjnego spawna to będziesz musiał farmić, żeby jakąś sensowną kasę wyciągnąć

Ezoko:
muszę spróbować. Najwyżej - jak mi się znudzi,
--- Cytat: WhiteCat w Czerwiec 21, 2013, 15:59:21 ---Na paskach w 0.0 jak nie ustrzelisz frakcyjnego spawna to będziesz musiał farmić, żeby jakąś sensowną kasę wyciągnąć

--- Koniec cytatu ---

na to liczę. Ale wiem, że przy moim pechu będzie to "spawn" lokalnych łowców bomberów ;)

No nic, alternatywa jest w postaci plexowania Minmatarów, ale narazie kontynuacja projektu "bomber":

http://graniaczas.blogspot.com/2013/06/to-dziaa.html

Dux:
Ta pierwsza dziura do której wskoczyłeś z Vard to była C3, a nie C3 :P
Zresztą w życiu nie widziałem C4 z dziura do k-space i pewnie takich nie ma ;)
BTW. Jak szukasz null, to chyba lepiej było się wylogować w tej C5, bo w nich (plus ew. C6) najłatwiej o długi łańcuszek uwieńczony upragnionym, bonusowym nullem.

Ezoko:

--- Cytat: Dux w Czerwiec 21, 2013, 17:22:56 ---Ta pierwsza dziura do której wskoczyłeś z Vard to była C3, a nie C3 :P
Zresztą w życiu nie widziałem C4 z dziura do k-space i pewnie takich nie ma ;)
BTW. Jak szukasz null, to chyba lepiej było się wylogować w tej C5, bo w nich (plus ew. C6) najłatwiej o długi łańcuszek uwieńczony upragnionym, bonusowym nullem.

--- Koniec cytatu ---

a całkiem możliwe - C3, potem była C4, C2 i C5 - jedną dziurę mogłem zgubić, późno było, i szklaneczka jacka z lodem tez nie pomaga.
dzięki za info! (korekta na blogu - done)

Filip Bonn:
Fajne obszerne relacje.
Też raz próbowałem szczęścia w 0.0 stealth bomberem, nawet trochę kasy wpadło (więcej wychodzi z loot'u) z tym że z moimi skillami przelicznik czas/isk wypadał średnio, więc stwierdziłem że wbiję na jakiegoś combat site (czy jakoś tak) - wyszedłem z warpa za blisko czerownych krzyżyków i pięknie puffnąłem... Chwilę po tym leciałem drugim SB do null , na 1szym gejcie campa 40 neutów, ale myślę sobie spokojnie: zrobię insta-warp z cloak'a i mnie cmokną, jak pomyślałem tak zrobiłem... prawie.
Zwykły "miss click" i zamiast insta warp z cloack (statek wyklołczył i powolutku jak na paradzie zbierał się do warpa :) ) dostałem insta-scramble, insta-distruptor, insta-web i nie wiem co tam jeszcze ;) a chwilę później parę megaton obrażeń na twarz :)
Na razie odpuściłem sobie wycieczki do null.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej