Śmietnisko > Off Topic
Pyskówki na temat poziomu kadry narodowej oczami ekspertów (było typy EURO 2012)
Pol Kent:
Remis jest dla nas przegraną. Ruscy wklepią nam aż miło i zostanie mecz o honor. :(
Niech mi ktoś sensownei wytłumaczy dlaczego Smuda nie zrobił żadnej zmiany !??! >:D
kamel:
Wniosek po meczu = żenada , brak pomysłu na grę... w 11 na 10 wyglądaliśmy jak byśmy to my mieli 10 a nie 11... kompletny brak koncepcji, zero ruchu na boisku... rozkładające ręce rozgrywającego na co drugim ujęciu...umiejętność przyjęcia piłki do nogi zerowa... żal w pizdu, chociaż spodziewałem się, że pokażą jeszcze większy dramat szczerze powiedziawszy :)
kamel:
--- Cytat: Pol Kent w Czerwiec 08, 2012, 19:56:46 ---Remis jest dla nas przegraną. Ruscy wklepią nam aż miło i zostanie mecz o honor. :(
Niech mi ktoś sensownei wytłumaczy dlaczego Smuda nie zrobił żadnej zmiany !??! >:D
--- Koniec cytatu ---
Bo ten idiota nigdy nie robił zmian w trakcie meczu tylko w końcowych 10 minutach tak zwykle było jak prowadził Lecha a tutaj to nie wytłumaczę bo dla mnie to też jest zagadka... można po tym co widzieliśmy przypuszczać, że zawodnicy na ławce w opinii Smudy wprowadzili by jeszcze większą żenadę ...
HammerSnake:
Myślałem, że tercet z lewym wniesie coś nowego do drużyny prócz medialnej papki, no ale niestety. Wszystko po staremu. Wciąż ruszamy się jak muchy w smole.
Mecz był nudny, nawet pub i parę piw nie ratowało sytuacji. 8) Zaskoczyła mnie nieporadność greków w pierwszej połowie w murarce.
Po meczu Rosja-Czechy można zadać pytanie : "z czym do ludzi?".
Myślę, że za wysoko wyceniłem naszych w następnych dwóch meczach. :P
MGGG:
--- Cytat: Pol Kent w Czerwiec 08, 2012, 19:56:46 ---Remis jest dla nas przegraną. Ruscy wklepią nam aż miło i zostanie mecz o honor. :(
--- Koniec cytatu ---
Zostanie mecz o wyjscie, bo 4 pkt starcza. To nie jest Euro w Austrii, czy Mundial w Korei czy Niemczech, gdzie po pierwszych meczach mielismy "zero" punktow. Teraz mamy pierwszy na liczniku. Kto wierzy, ze nie przegramy z Ruskimi, ten jest naiwniakiem. Remis bedzie cudem, a wygrana... sam nie wiem czym. Mamy dwa meczy o wszystko. Pierwszym jest Grecja-Czechy, drugim nasz ostatni mecz z Czechami. Obstawilem w pierwszej kolejce remis bramkowy w meczy otwarcia i wysoka wygrana Ruskich (co najmniej 2 bramkami) i jestem do przodu. W kolejnej obstawilem 0-2 w plecy z Ruskimi i remis bramkowy Czechy-Grecja. Ostatnia to remis Ruskow i nasz wygrana z Czechami (wiem, patryjotycznie, ale wiedzy w cuda i... sedziow).
Sam dzisiejszy meczyk byl fajnym widowiskiem, jesli odlaczylo sie z mozgu kabelki "musimy" ;)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej