Eve Online > Dyskusje ogólne
UWAGA: Konkurs z nagrodami
Tony Solando:
--- Cytat: damiantaps w Maj 30, 2012, 15:29:10 ---Ja osobiście doceniam inicjatywę chociaż widzę, że już ktoś zaczął minusować komentarze. Niemniej mam nadzieję, że otrzymasz dużo prac.
--- Koniec cytatu ---
Wiesz... dla niektórych osób "minusowanie" to jedyny sposób na wyładowanie frustracji za niepowodzenia życiowe ;)
http://www.youtube.com/watch?v=NJhNtxhf2xIBądźmy dla nich wyrozumiali.
Co do konkursu to uważam, że dla młodego gracza to szansa na dodatkowe kilka isków a dla starego i znudzonego, szansa na oderwanie się
od rutyny i zrobienie czegoś "roleplay", ponownego wczucia się w klimat itp. Zresztą nie zmuszam nikogo do niczego, jak ktoś chce łatwego
plexa to proszę bardzo - droga otwarta.
Jakub Trokowski:
Proszę o sprecyzowanie: temat brzmi "życie łotra w świecie EvE", tak?
Szkoda że akurat próbuję zacząć odrabiać sec.stat...
Tony Solando:
dokładnie tak
MGGG:
Co rozumiesz przez słowo "łotr". To słowo ma bardzo szerokie znacznie w języku polskim i może praktycznie znaczyć każdego - od męża, który nie kupił goździka żonie na 8 marca, po seryjnego mordercę.
Tony Solando:
--- Cytat: MGGG w Maj 30, 2012, 18:00:51 ---Co rozumiesz przez słowo "łotr". To słowo ma bardzo szerokie znacznie w języku polskim i może praktycznie znaczyć każdego - od męża, który nie kupił goździka żonie na 8 marca, po seryjnego mordercę.
--- Koniec cytatu ---
Biorąc pod uwagę naturę gry EvE online to chodziło mi właśnie o "męża, który nie kupił goździka żonie na 8 marca"...
a tak na poważnie to napisałem, że interesuje mnie jak Wy to widzicie. Macie szerokie pole do popisu.
Nie precyzuję tego celowo. Mniej ograniczeń = większa swoboda = (mam nadzieję) ciekawsze i nieschematyczne
rozwiązania.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej