Forum Gry > Inne gry
Baldurs Gate Enhanced Edytion
Asag:
Dla mnie nawet 99% graczy może DIII mieszać z błotem i dawać jej ocenę 1/10. Dla mnie i tak liczy się to ze niejedną noc już przy tym zarwałem ;)
A co do remake starych gier:
http://www.baldursgate.com/news/language/en/
Ja się tylko kurcze pytam, kiedy to wyjdzie?!
Doom:
Dla mnie ważniejsze od "kiedy" jest na "na jakie platformy" i bardzo mnie w tym temacie uradowała wiadomość że pokazali konsolowcom faka ;D
Jonas:
--- Cytat: Doom w Maj 28, 2012, 08:37:49 ---Dla mnie ważniejsze od "kiedy" jest na "na jakie platformy" i bardzo mnie w tym temacie uradowała wiadomość że pokazali konsolowcom faka ;D
--- Koniec cytatu ---
Zgodnie z dotychczasowymi zapowiedziami: PC, PS3, X360, iOS. Przykro mi. :P
Filip Bonn:
--- Cytat: Jonas DaVerde w Maj 29, 2012, 14:52:51 ---Zgodnie z dotychczasowymi zapowiedziami: PC, PS3, X360, iOS. Przykro mi. :P
--- Koniec cytatu ---
Czyli produkt nastawiony głównie na zarobienie kasy na jak największej ilości platform a nie na wskrzeszenie legendy.
Cóż ... pewnie wyjdzie shit.
Jonas:
--- Cytat: mapryl w Maj 29, 2012, 14:56:49 ---Czyli produkt nastawiony głównie na zarobienie kasy na jak największej ilości platform a nie na wskrzeszenie legendy.
Cóż ... pewnie wyjdzie shit.
--- Koniec cytatu ---
Cóż, można tak do życia podchodzić, a ja koledze tylko współczuję. A można też wyjść z założenia, że może jednak chcą, aby tą legendę poznały także osoby, które nie grają na PCcie, albo żeby wróciły do niej osoby, które dużo starsze nie mają czasu na siedzenie przed kompem, ale na swoim iPadzie mogą od czasu do czasu pograć w podróży. Choć osobiście wątpię, aby samo odświeżenie gry i pozostawienie zarówno pełnej mechaniki jak i poziomu grafiki z przed lat, przyniosło jej znaczące zwiększenie liczby fanów, bo to nie te czasy, ale osoby z dłuższym stażem, które kiedyś się w BG zagrywały z pewnością po nią sięgną, choćby dla przypomnienia sobie tamtych emocji. Ja tylko żałuję, że nie będzie wersji na androida.
@Doom: ten minus do posta to za rozwianie Twoich nadziei, czy ktoś inny mnie brzydko potraktował? ;)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej