Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

HELL.BOY'S Rekrutuje

<< < (2/5) > >>

Paradocsic:
Jak byś zadał sobie odrobinę trudu i sprawdził zanim chlapniesz językiem zauwazył byś że zmieniliśmy nazwę corpa. Ale biorąc poprawke że "reputacja" Covenu wyprzedza was dalece po prostu zignoruję twój post.

Goomich:
Sokół stary zbóju, zmień sobie tiker na c0ven, albo bana dostaniesz.  8)

Xeovar:

--- Cytat: Mona X w Lipiec 07, 2012, 20:58:37 ---Sokół stary zbóju, zmień sobie tiker na c0ven, albo bana dostaniesz.  8)

--- Koniec cytatu ---

O_O czyżby mi nikt nie powiedział ze Sokol jest u nas .....

SokoleOko:

--- Cytat: Paradocsic w Lipiec 07, 2012, 20:47:35 ---Jak byś zadał sobie odrobinę trudu i sprawdził zanim chlapniesz językiem zauwazył byś że zmieniliśmy nazwę corpa. Ale biorąc poprawke że "reputacja" Covenu wyprzedza was dalece po prostu zignoruję twój post.

--- Koniec cytatu ---

Jak byk masz w nazwie korpa "Hell.Boy's" co jest błędem, bo poprawnie byłoby "Hell.Boys". Jeśli nie ogarniasz na czym polega różnica to mi przykro.

EDIT -> epic stats from hell -> http://eve-kill.net/?a=corp_detail&crp_id=282952

--- Cytat: Xeovar w Lipiec 07, 2012, 21:10:48 ---O_O czyżby mi nikt nie powiedział ze Sokol jest u nas .....

--- Koniec cytatu ---

Czemu MI nikt nie powiedział że jestem w c0ven? 0.o

Theronth:

--- Cytat: Paradocsic w Maj 27, 2012, 13:45:57 ---
Oferujemy :
* Zupgredowny system -0.6 sec z 1 gatem
* Logistyka Hi - Null
* Logistyka do sys z Rafinacją
Pomożemy przy przerzucie z Hi do nas, zapewniamy ewakuacje w razie destabilizacji rejonu.

FLY SAFE
Paradocsic

--- Koniec cytatu ---

A ty im statami przywaliłeś  ;D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej