Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

HELL.BOY'S Rekrutuje

<< < (5/5)

Doom:

--- Cytuj ---Parad w tym problem, że Lukas nie używał blue taklera więc nie wiem do czego pijesz.
--- Koniec cytatu ---
Kolorów nie odróżnia, albo mu sie pomyliły. Koleś we flocie jest filoletowy nie niebieski :P

SokoleOko:

--- Cytat: Nitefish w Lipiec 08, 2012, 10:55:40 ---niebieskiej części nie idzie przeczytać.

--- Koniec cytatu ---

Może to i nawet lepiej ;)

Geordi:

--- Cytat: SokoleOko w Lipiec 07, 2012, 23:29:18 ---Widziałem ich w akcji w Wicked Creek, "spierdalamento" z anomalek mają opanowane :)

--- Koniec cytatu ---

@SokoleOko jest tak twardy, że staje do walki w dowolnej raciarce vs każdemu przeciwnikowi w dowolnych ilościach  ;D taki "Czterech Pancernych z psem" w jednej osobie  8)

SokoleOko:

--- Cytat: Geordi w Lipiec 09, 2012, 13:12:44 ---@SokoleOko jest tak twardy, że staje do walki w dowolnej raciarce vs każdemu przeciwnikowi w dowolnych ilościach  ;D taki "Czterech Pancernych z psem" w jednej osobie  8)

--- Koniec cytatu ---

Colonel:

--- Cytat: Geordi w Lipiec 09, 2012, 13:12:44 ---@SokoleOko jest tak twardy, że staje do walki w dowolnej raciarce vs każdemu przeciwnikowi w dowolnych ilościach  ;D taki "Czterech Pancernych z psem" w jednej osobie  8)

--- Koniec cytatu ---

[gmod]Miszczu! Dałem wam inny topik do wycirania baboków. [/gmod]

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej