Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
HELL.BOY'S Rekrutuje
Doom:
--- Cytuj ---Parad w tym problem, że Lukas nie używał blue taklera więc nie wiem do czego pijesz.
--- Koniec cytatu ---
Kolorów nie odróżnia, albo mu sie pomyliły. Koleś we flocie jest filoletowy nie niebieski :P
SokoleOko:
--- Cytat: Nitefish w Lipiec 08, 2012, 10:55:40 ---niebieskiej części nie idzie przeczytać.
--- Koniec cytatu ---
Może to i nawet lepiej ;)
Geordi:
--- Cytat: SokoleOko w Lipiec 07, 2012, 23:29:18 ---Widziałem ich w akcji w Wicked Creek, "spierdalamento" z anomalek mają opanowane :)
--- Koniec cytatu ---
@SokoleOko jest tak twardy, że staje do walki w dowolnej raciarce vs każdemu przeciwnikowi w dowolnych ilościach ;D taki "Czterech Pancernych z psem" w jednej osobie 8)
SokoleOko:
--- Cytat: Geordi w Lipiec 09, 2012, 13:12:44 ---@SokoleOko jest tak twardy, że staje do walki w dowolnej raciarce vs każdemu przeciwnikowi w dowolnych ilościach ;D taki "Czterech Pancernych z psem" w jednej osobie 8)
--- Koniec cytatu ---
Colonel:
--- Cytat: Geordi w Lipiec 09, 2012, 13:12:44 ---@SokoleOko jest tak twardy, że staje do walki w dowolnej raciarce vs każdemu przeciwnikowi w dowolnych ilościach ;D taki "Czterech Pancernych z psem" w jednej osobie 8)
--- Koniec cytatu ---
[gmod]Miszczu!
Dałem wam inny topik do wycirania baboków.
[/gmod]
Nawigacja
Idź do wersji pełnej