Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
xXPIZZAXx suiciders - Dyskusja/Rektutacja
Theronth:
--- Cytat: Gaunt w Czerwiec 08, 2012, 01:55:21 ---myślałem, że dostaniecie w high konkretnie :)
dołaczacie żeby mieć więcej celi ? (mówie o strzelaniu bez agro concordu) :)
--- Koniec cytatu ---
Ostatnim razem, gdy Draketrain był a milicji, siedzieliśmy w Villore za co do dziś Gallente nas nienawidzą 8)
Dołączamy ponieważ zmieniło się u nas kierownictwo (czyt, zostałem CEO), a od jakiegoś czasu chcieliśmy zobaczyć jak to wygląda. Lacco i jego gang idą popracować wspólnie z kilkoma starymi kumplami z Polaris, a tylko oni byli stanowczo przeciwni FW. Osobiście i tak mam zamiar kłaść nacisk na 0.0, ale jak reszta chłopaków chce sobie postrzelać thrasherami do 'militia noobs' to nie mogę im zabronić ;) Nowi gracze też sobie zarobią trochę, orbitując przyciski etc.
--- Cytat: RobekPL w Czerwiec 08, 2012, 09:51:58 ---haha, z filmiku widze ze jeden z moich wspolkorpowiczow sie tam z Toba udziela :)
--- Koniec cytatu ---
O ile wiem ten koleś nie jest w W-BR. Natomiast Beastly strzelał z nami bardzo dużo, dopóki nie został -10 pedałem :D
Theronth:
Pojawiła się okazja na zarobienie grubego szmalcu i strony głównej Eve-kill o ile nie padł w tym miesiącu żaden tytan. Zainteresowanych proszę o priv.
[VIDE] Herezja:
Nic z tego co napisałem NAPISAEŚ nie było zrozumiałe.
Wielce dowciapne Glass ];p
GlassCutter:
--- Cytat: Herezja w Lipiec 16, 2012, 15:51:13 ---Nic z tego co napisałem nie było zrozumiałe
--- Koniec cytatu ---
Trafiłeś w sedno ;)
Theronth:
--- Cytat: Herezja w Lipiec 16, 2012, 15:51:13 ---Nic z tego co napisałem NAPISAEŚ nie było zrozumiałe.
Wielce dowciapne Glass ];p
--- Koniec cytatu ---
Kilka osób zrozumiało, ale specjalnie dla tych co nie:
Znaleziono raciarkę w High STOP
Jest warta dwa supery STOP
Potrzeba ludzi do zestrzelenia STOP
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej