Forum Gry > Inne gry

Carmageddon: Reincarnation

<< < (2/3) > >>

Goomich:
Od tego jest single player, zeby mozna bylo pograc bez internetu. Kiedys nawet w multi sie dalo.

Filip Bonn:

--- Cytat: Soulscream w Maj 26, 2012, 01:57:53 ---Metacritic nie jest żadnym wyznacznikiem jakości. Ludzie często jadą grę pod wpływem emocji spowodowane np. brakiem stabilności serwerów czy tudzież debilnym argumentem o braku single player (bez podłączenia do internetu).

--- Koniec cytatu ---

Aha, czyli uważasz ,że w grze w której do pogrania niezbędne jest połączenie z internetem wszelkie braki stabilności serwerów nie są powodem do negatywnych opini?
 ;D Poważnie?
Jeśli zdanie graczy nie jest wyznacznikiem jakości to co nim jest? Opinie sponsorowanych recenzentów?  :D

Ponadto podałem metacritic bo najlepiej uwidacznia rozbieżności w ocenach graczy i recenzentów, lecz bynajmniej metacritic nie jest wyjątkiem. Na jakie forum nie zajrzą większość graczy 'jedzie' po D3 , spotkałem się już nawet z opinią ,że to najgorsza gra Blizzarda.

HammerSnake:
Hollywood robi masowo remaki od kilkunastu lat, to branża gier nie może?

Teraz wydaje się dobry moment, bo obecna fala gimbusów/licealistów, która jest największym kupcem nie miała z tymi tytułami nigdy do czynienia. Wszystko co wystarczy zrobić to wrzucić nową grafę, od której współczesny gracz nie dostanie mdłości po paru minutach.

Inna sprawa, że jak pooglądałem najnowsze produkcje ludzi, którzy ruszają z tymi kickstarterami, to generalnie jedno słowo:masakra. Przyszło mi nawet do głowy czy ci ludzie zbierający miliony nie zwiną kramu i nie pojadą na emeryturę. :P (polak by tak pewnie zrobił hehe)

Stałe połączenie z netem w single player to kretynizm, ale diablo 3 to wyjątek od reguły, co za coś- jak jest handel itemami dropionymi w grze za $$.

Soulscream:

--- Cytat: mapryl w Maj 26, 2012, 08:39:26 ---Aha, czyli uważasz ,że w grze w której do pogrania niezbędne jest połączenie z internetem wszelkie braki stabilności serwerów nie są powodem do negatywnych opini?
 ;D Poważnie?

--- Koniec cytatu ---

Uważam, że żyjemy w XXI wieku, gdzie bez internetu życie codzienne stałoby się koszmarem. To nie początek lat 90, gdzie szczytem technologicznym w Polsce było posiadanie telefonu. Przeżyłem nie jeden start gier blizzarda i doskonale ich rozumiem. Graczy nie jest 300 tysiecy jak w eve online tylko kilkanaście milionów. Deal with it or be retarded.

Filip Bonn:

--- Cytat: Soulscream w Maj 26, 2012, 11:42:15 --- Deal with it or be retarded.

--- Koniec cytatu ---

I po co te dziecinne złośliwości ?

Rozumiem ,że jak nie masz konkretnych argumentów do dyskusji to podpierasz się obraźliwymi obcojęzycznymi "zwrocikami".

--- Cytat: Soulscream w Maj 26, 2012, 11:42:15 ---  To nie początek lat 90, gdzie szczytem technologicznym w Polsce było posiadanie telefonu.

--- Koniec cytatu ---

Nie mówimy o Polsce tylko o serwerach czołowej firmy rynku gier.

--- Cytat: Soulscream w Maj 26, 2012, 11:42:15 ---Przeżyłem nie jeden start gier blizzarda i doskonale ich rozumiem.

--- Koniec cytatu ---

Tzn. co doskonale rozumiesz? Że wypuścili niedopracowaną grę i bezczelnie na niej zarabiają? Że ludzie którzy za nią zapłacili spore pieniądze nie mogli z niej korzystać z powodu oszczędzaniu na serwerach przez Blizzard? że D3 jest  bez PvP (!!), bez szeroko nagłaśnianych domów aukcyjnych, jest fatalnie zoptymalizowana , uproszczoną do granic przyzwoitości , z rażąco nikim poziomem trudności na normal typowo dla 'niedzielnych' graczy oraz mnóstwem lagów.

Jeśli to rozumiesz to mogę tylko pozazdrościć 'wyrozumiałości' ponieważ ja nie rozumiem jak można wypuszczać na rynek niedopracowany nie w pełni działajacy produkt przez firmę pokroju Blizzard , która przecież zarabia miliony na WoW.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej