Eve Online > Dyskusje ogólne
Alliance Tournament X
Lt Rook:
--- Cytat: SokoleOko w Maj 26, 2012, 13:11:35 ---Pfff... z braku aktywności zarządziłem "summer hiatus", a do RvB poszedłem dla jaj. Nie mam zamiaru tknąć tematu AT nawet palcem. Zresztą, nawet gdyby mi proponowano, to nie jest to coś na czym się znam, więc Twoje oskarżenie o hipokryzję jest kompletnie chybione.
--- Koniec cytatu ---
Cokolwiek nie powiesz, to itak wygląda jak wygląda.
Zsur1aM:
--- Cytat: SokoleOko w Maj 26, 2012, 13:11:35 ---Tylko, że na zalinkowanym filmie widać, że 0utbreak wygrał, po czym się podłożył.
--- Koniec cytatu ---
Lol, a o czym ja napisalem? :o
SokoleOko:
Widzę, że jak większość, z "Erystyki" przeczytałeś tylko ostatnią stronę ;)
--- Cytat: Zsur1aM w Maj 26, 2012, 13:25:42 ---Lol, a o czym ja napisalem? :o
--- Koniec cytatu ---
Wybacz, może odniosłem błędne wrażenie, że chodziło Ci o to, że było nastawienie "niech wygra najlepszy".
littleozzik:
--- Cytat: HammerSnake w Maj 26, 2012, 13:06:35 ---No taki jest sandbox, dają zabawki, a od reszty mają się trzymać z daleka.
--- Koniec cytatu ---
Sorry, a przyszło ci do głowy że wydawca gry chce zorganizować turniej jako formę promocji tejże gry, turniej w którym ma wygrać najlepszy zespół i za to ów zespół dostaje nagrody? Nie wiem, dla mnie logiczne jest że ustawianie będzie w jakiś sposób karane i tego ja jako widz oczekuję i oczekiwałbym tego także jako gracz biorący bezpośrednio udział w tym turnieju. Moim zdaniem nie musi być żadnej wzmianki w regulaminie turnieju że nie wolno ustawiać "meczów" - to się rozumie samo przez się.
HammerSnake:
Bardziej patrze na to jak na cykliczne wydarzenie w eve organizowane przez gmów ku uciesze gawiedzi, podczas którego piloci dostają nagrody in-game(wpływające w jakimś stopniu na świat eve), ludzie dają wpisowe, tracą swoje statki, a więc jak dla mnie jest to nadal część gry, a nie jakiś honorowy e-sportowy pojedynek samurajów lol, a w grze wszystkie chwyty są dozwolone.
Można wszystkie teamy pokonać w walce lub równie dobrze można sobie drogę na szczyt kupić walletem. Wszystko zależy od graczy, bo to oni nakreślają granice.
Aspekt promocji? Nikt tego nie śledzi oprócz graczy eve i liczba wyświetleń wręcz pokazuje, że nawet ich to tak nie do końca obchodzi.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej