Eve Online > Dyskusje ogólne
Alliance Tournament X
SokoleOko:
--- Cytat: Lt Rook w Maj 26, 2012, 11:30:25 ---Nie było żadnych wałków ani w tamtym roku ani w tym. Metagaming jest dozwolony a zarówno OB jak i Hydra przestrzegały wszystkich zasad turnieju rok temu jak i w tym roku.
--- Koniec cytatu ---
http://www.youtube.com/watch?v=iHvsvAAoBWg
Znaczy ewidentne podłożenie się Hydrze w finale określasz jako brak wałków? Proszę Cię...
Lt Rook:
No a czy tu była złamana jaka kolwiek zasada turnieju ? Nie, więc panie AT-Hater nie wtrącaj się proszę.
Zsur1aM:
--- Cytat: GlassCutter w Maj 25, 2012, 23:09:07 ---Dlaczego? Dlatego że na poprzednim AT te 2 sojusze nasrały w pokoju gościnnym a teraz mają focha bo ich nie chcą wpuścić do środka? Nie czaje :)
--- Koniec cytatu ---
Czytajac posty na EVEO mozna zauwazyc ze spora czesc topoych teamow (poza kilkoma osobami z DS i polowa PL) stoi za nami w obronie, dla nich potencjalna wygrana w tym roku bedzie gorzej smakowac, jezeli nie beda mogli zmiezyc sie z 2 topowymi zespolami z zeszlego roku, bo do tego ze kazdy z tych teamow doszedl wlasnymi silami do finalu nikt nie ma watpliwosci.
SokoleOko:
Oczywiście, że nie ma wątpliwości, że Hydra i 0utbreak doszły do finału o własnych siłach. To jest poza dyskusją.
Niestety, podobnie poza dyskusją jest fakt, że Hydra wygrała tylko dlatego, że 0utbreak pozwolił jej wygrać. To jest podręcznikowe ustawienie meczu. Być może nie było to zakazane wprost w regulaminie rozgrywek, co nie zmienia faktu, że jest to złe.
Rook - pokaż mi przepis prawny zakazujący mi bzykania Twojej żony (oczywiście zakładamy, że ona się na to zgodzi z własnej woli). Czy znaczy to, że będzie to w porządku? No raczej nie.
Zsur1aM:
--- Cytat: SokoleOko w Maj 26, 2012, 12:19:26 ---Niestety, podobnie poza dyskusją jest fakt, że Hydra wygrała tylko dlatego, że 0utbreak pozwolił jej wygrać. To jest podręcznikowe ustawienie meczu. Być może nie było to zakazane wprost w regulaminie rozgrywek, co nie zmienia faktu, że jest to złe.
Rook - pokaż mi przepis prawny zakazujący mi bzykania Twojej żony (oczywiście zakładamy, że ona się na to zgodzi z własnej woli). Czy znaczy to, że będzie to w porządku? No raczej nie.
--- Koniec cytatu ---
Problem w tym ze te zony byly bzykane na wizji od kiedy ogladam AT (czyli chyba od AT6), zawsze bylo sprzedawanie/odgywanie meczy, bylo szpiegowanie i ustawianie wynikow tak by dane teamy mialy najwieksze szanse dojsc do finalu. Za kazdym razem gdy byl whine z tego powodu CCP odpowiadalo ze gracze powinni 'harden fuck up", jednak gdy w ostatnim finale teamowi AT oberwalo po* glowie za brak dobrego show, CCP zmienilo zdanie. Jest w tym troche hipokryzji.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej