Eve Online > Dyskusje ogólne

Alliance Tournament X

<< < (8/43) > >>

Janikra:
Jaka to Polska mentalnosc, narzekacie ze syf i popelina a i tak wszyscy beda ogladac. Mniej wiecej jak nasza reprezentacje w nadchodzacych mistrzostwach.

PS Za slowa otuchy dziekuje, postaramy sie wypasc jak najlepiej:)

Jrkan:
Tak, niech Genosi z Outbrejkami zorganizują turniej, a żeby zapewnić uczciwą grę to sędzią głównym powinien zostać Garmon :'(

Lt Rook:
Nikt nie mówi o turnieju, coście się tak uczepili tego  :P A Garmon to się nie nadaje na sędziego bo by zwyzywał wszystkich zawodników od retardów już na starcie.  ;D

Gaunt:
"hes trying to overcatch me so im acting like im out of cap to let him come, and he's down"
: D chyba najpopularniejszy jego tekst  >:D
ja nie narzekam na allians i będe oglądał.
Przykro mi tylko OB., że nie dostali się bo liczylem na ich wygraną : D

HammerSnake:
ale oglądać co? krzyżyki i paru nerdów p... co popadnie?

Przecież tam g... widać prócz paru paseczków. Na ogół jeszcze przez większość walk koncentrują i przybliżają kamerę na jednym stateczku, który jest primary target, żeby ludzie z ulicy nie pomyśleli, że eve to tabelka z krzyżykami i paroma kolumnami i kwadracikami latającymi po space. >:D

Nie ogarniam co ludzie widzą w fapowaniu się nad paseczkami, które powoli stają się czerwone hehe, no ale każdy filmik z at ma te 30k wejść. Parę razy pooglądałem to "widowisko" i dałem sobie spokój.
Dałoby się to ciekawiej i lepiej zrobić, no ale by musieli rzucić kasą .

AT ma sens, ale tylko jak się siedzi za kierownicą.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej