Śmietnisko > Flamewar
Amarzy vs Matarzy - flejmik :D
MrMaaX:
--- Cytat: Draggston w Maj 21, 2012, 23:12:38 ---usłyszałem że jest teraz amarr + gall + CVA + shadow cartel vs. minmatar
i gdzie ta "jakość" amarrskich pilotów? :D
--- Koniec cytatu ---
Nie jesteśmy po niczyjej stronie...
Chupacabra:
właśnie sobie postrzelaliśmy :) do siebie :) zerknij na Kb zanim będziesz mówił co usłyszałeś, ja Ci nie powiem co słyszałem :)
Jakub Trokowski:
Całości nie przerobiłem, ale dodam swoje 3 gr:
Dobrze! BIJ MATARA!
MiltisUmbrae:
Niemowa powiedział, że głuchy usłyszał jak ślepy zobaczył ? Tak draggston my też kiedyś lubiliśmy bajki :)
Swoją droga te siły o których wspomniałeś.
Amarr - no to samo przez się
Gallente - ostatnio głośno o pedofilii w kościele a że gallente to naczelni pedofile EvE to się przyłączyli do amarrów co to sie noszą jak księża.
Shadow Cartel - oni nie są z nami, oni tylko ostatnio usłyszeli że jakieś brudasy przytachały t3 którymi nomen omen nawet nie bardzo potrafią latać, więc postanowaili nam pomóc w zrobieniu z tym porządku - dobry brudas(synonim:matar) to martwy brudas.
CVA - que ? a tych skądżeś wyciągnął ? wczoraj było -A- ale oni strzelali do wszystkich.
Draggston naprawdę za dużo bajek za mało nauki. Zostaw tą grę bo Cię nie przepuszczą do gimnazjum.
Dec Apilatour:
oj trzeba będzie zaktywować konto i zmontować jakiegoś traszerka albo dwa, nowy dodatek , wnosi sporo świerzego powietrza do fw, co prawda tu na forum wieje jak zwykle obornikiem, ale to właśnie dzięki tej woni dowiedziałem się o nadchodzących zmianach, strzeżcie się amarzyska ;]
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej