Śmietnisko > Flamewar
Amarzy vs Matarzy - flejmik :D
Chupacabra:
a ja jednak ciesze się, że jest ta kampa w Eszur, choć sam straciłem tam kilka shipów i chyba jedno jajko :)
dzięki nim nikomu nie chce sie latać robić misje i wszyscy siedzą ku powszechnemu zdziwieniu reszty Matarów na dupie w systemach, które nam jeszcze zostały :)
Taka kampa na gejcie jakby nie patrzył jest lepsza niż kampa w stacji, tylko ta druga nie rzuca się tak w oczy. Pamiętam kampy z Wirusem w GW, nie ważne było kogo złapaliśmy, ile razy spierniczaliśmy, ważny był fun, piwo i pieprzenie bez sensu na TS.
W kampie na gejcie najważniejsze jest żeby się NIE ZASIEDZIEĆ więc chłopaki wpadnijcie czasami na wymianę ammunicji :) a i pamiętajcie szipa możecie mi rozwalić, ale darujcie sobie skorupki w Eszur:)
GlassCutter:
--- Cytat: Chupacabra w Maj 28, 2012, 09:49:13 ---Pamiętam kampy z Wirusem w GW, nie ważne było kogo złapaliśmy, ile razy spierniczaliśmy, ważny był fun, piwo i pieprzenie bez sensu na TS.
--- Koniec cytatu ---
http://finisterrae.killmail.org/?a=kill_related&kll_id=13476289
Wiru5 is back! :D
RobekPL:
--- Cytat: Chupacabra w Maj 28, 2012, 09:49:13 ---a ja jednak ciesze się, że jest ta kampa w Eszur, choć sam straciłem tam kilka shipów i chyba jedno jajko :)
dzięki nim nikomu nie chce sie latać robić misje i wszyscy siedzą ku powszechnemu zdziwieniu reszty Matarów na dupie w systemach, które nam jeszcze zostały :)
--- Koniec cytatu ---
no jak geddon kosztuje 600k lp w lp store to sens robienia misji troche maly :)
Mi to tylko szkoda tych drobnych implantow ktore byly zawsze pod reka za jakies smieszne lp, czy szkielka do lazorow; ktore na szybko mozna bylo wymienic...
Gaunt:
Kerbirka kerbirką a my wczoraj lataliśmy na zwiady generalnie poznawać teren i wcale Matarzy nie wykazywali się specjalnymi umiejętnościami w pew pew : D
RobekPL:
--- Cytat: Gaunt w Maj 28, 2012, 12:01:27 ---Kerbirka kerbirką a my wczoraj lataliśmy na zwiady generalnie poznawać teren i wcale Matarzy nie wykazywali się specjalnymi umiejętnościami w pew pew : D
--- Koniec cytatu ---
Matarzy sa mocni w US TZ, wyrozniajace sie ekipy to Late Night Alliance- home Huola, Auga , SPDR - home Bosboger i Iron Oxide home Arzad.
W EU TZ maja Defiant Legacy czyli Triad, bez szalenstw ale jest ich sporo, trzymaja sie blisko Eszur no i nasze rodzime Uprising czyli Eszur i okoliczne gejty.
Jest jeszcze ekipa Electus Matari, ale oni stracili jakos ostatnio zapal, mieszkaja w Metropolis, ale mozna ich spotkac wszedzie.
Jak europejska ekipa nie szaleje za bardzo, tak bo teamach US mozna sie spodziewac wszystkiego, od floty t3 po wrzutki triage i dredow. Wyjatek tu stanowi Electus Matari ktore jest anty pirackie maja duzo blue (i jeszcze wiecej red) i potrafi tez rozne ciekawostki podeslac na grid.
Tak wiec prime time dla strefy FW Amarr-Minmatar to 20-24 PL time.
Ekipa Amarr EU TZ jest dosc mocna, ale jest takze sporo pirackich korpow w okolicy z tym samym Time Zone - Shadow Cartel, Unknown, Heretic Army
czasem pojawiaja sie niemcy EVE-Union - zplusowani z Raidenami
W metropolis mieszka takze SILENT ale oni cos malo aktywni ostatnio.
Raz na rok przyleca jakies Noir albo inne nullsekowe zjawy.
To tak w telegraficznym skrocie.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej