Eve Online > NoobGarten

Dronki w Aggressive mode

<< < (5/5)

Rash'kan:
Ktoś się kłóci z Villqiem o to jak agrują dronki can flippera w high secu?
Really?

NeX:

--- Cytat: Villq w Maj 21, 2012, 09:40:18 ---http://www.eve-search.com/thread/1052081/page/1

http://wiki.eveonline.com/en/wiki/Controlling_drones_(Guide)

--- Koniec cytatu ---

Co chcesz wykazać tymi linkami?

Grista napisał to samo co ja wyżej, a quide nawet jak będzie działał pod tym czy innym linkiem, to nic w tej kwestii nowego nie wnosił i nie wnosi.

Nie zadbałeś aby przeczytać co wklejasz, ale mniejsza z tym. Co właściwie chcesz udowodnić? Że dronki w trybie aggressive nie zmielą odległych npeców poza ich targetem do gracza - to bzdura. Zmielą wszystko w piz..u po kolei. Ztargetuj sobie fregaty z ponad 100km. Jesteś poza ich zasięgiem namierzania. Twoje drony rozwalą wszystko co się nawinie przechodząc od npeca do npeca i nie powstrzyma ich kilkadziesiąt kilometrów odległości ani brak agro na graczu. Po wydaniu rozkazu atakuj nie ma już znaczenia czy gracz agruje. Drony wybiją wszystko w swoim zasięgu o ile dadzą sobie radę.

Cholera dopiero wróciłem, a się w nocy jakimiś bajkami zajmuję   :o

GlassCutter:

--- Cytat: NeX w Maj 22, 2012, 03:39:44 ---Twoje drony rozwalą wszystko co się nawinie przechodząc od npeca do npeca i nie powstrzyma ich kilkadziesiąt kilometrów odległości ani brak agro na graczu. Po wydaniu rozkazu atakuj nie ma już znaczenia czy gracz agruje. Drony wybiją wszystko w swoim zasięgu o ile dadzą sobie radę.

--- Koniec cytatu ---

Pod warunkiem że raty zaagrują drony...

Villq:

--- Cytat: NeX w Maj 22, 2012, 03:39:44 ---Co chcesz wykazać tymi linkami?

Grista napisał to samo co ja wyżej, a quide nawet jak będzie działał pod tym czy innym linkiem, to nic w tej kwestii nowego nie wnosił i nie wnosi.

Nie zadbałeś aby przeczytać co wklejasz, ale mniejsza z tym. Co właściwie chcesz udowodnić? Że dronki w trybie aggressive nie zmielą odległych npeców poza ich targetem do gracza - to bzdura. Zmielą wszystko w piz..u po kolei. Ztargetuj sobie fregaty z ponad 100km. Jesteś poza ich zasięgiem namierzania. Twoje drony rozwalą wszystko co się nawinie przechodząc od npeca do npeca i nie powstrzyma ich kilkadziesiąt kilometrów odległości ani brak agro na graczu. Po wydaniu rozkazu atakuj nie ma już znaczenia czy gracz agruje. Drony wybiją wszystko w swoim zasięgu o ile dadzą sobie radę.

Cholera dopiero wróciłem, a się w nocy jakimiś bajkami zajmuję   :o

--- Koniec cytatu ---

Tylko wtedy jesli raty zaagrowały drony, jeśli nie, drony wrócą i zaczną orbitować twój statek

Asag:

--- Cytat: NeX w Maj 22, 2012, 03:39:44 ---Ztargetuj sobie fregaty z ponad 100km. Jesteś poza ich zasięgiem namierzania.

--- Koniec cytatu ---

Cały czas pomijasz kwestię ze twoje drony mogą aggrować npc. Twój ship jest w tej sytuacji nieważny.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej