Forum Gry > Inne gry
Civilization V
Isengrim:
--- Cytat: Jonas DaVerde w Maj 29, 2012, 13:39:50 ---A niech was... kupiłem... żegnaj EVE. ;)
A gra po paru godzinach wygląda całkiem całkiem. Chociaż trochę ubogie niektóre opcje, to ogólnie świetna zabawa.
--- Koniec cytatu ---
Sciagnij sobie wszystkie DLC (troche chujowo sie ich na steamie szuka, ale powinno dac rade), kosztuja jakies grosze a naprawde dodaja opcji. Zwlaszcza "Wonders of the Ancient World" i te rasowe: Babilon, Mongolia, Inkowie & Hiszpanie, Dunczycy & Polinezja, Korea (chyba wszystko).
No i polecam multiplayera. :)
Xeovar:
Civ 5 jest zajebista. Owszem, zrezygnowali z wielu opcji i funkcji w porównaniu do 4ki, ale dlatego że BARDZO zmieniali engine.
Liczę na to że po dodatku będzie wszystko znowu na wypasie :D
A hexy jako mapa to miód. Multi >> solo, kompy niestety nadal głupie taktycznie, wojny nie wygrają bez przewagi - choć jak strategicznie spierdolisz i złapią cię z gaciami w dole to cię zapną bez oporów i skutecznie :)
Goomich:
--- Cytat: Isengrim w Maj 29, 2012, 16:15:35 ---Sciagnij sobie wszystkie DLC (troche chujowo sie ich na steamie szuka, ale powinno dac rade),
--- Koniec cytatu ---
No, na stronie gry trzeba przewinąć kawałek w dół i znaleźć "Downloadable Content For This Game". >:D
Isengrim:
--- Cytat: Mona X w Maj 29, 2012, 18:32:40 ---No, na stronie gry trzeba przewinąć kawałek w dół i znaleźć "Downloadable Content For This Game". >:D
--- Koniec cytatu ---
Nie wszystkie DLC sie tam pokazuja i trzeba ich szukac recznie. (W kazdym razie jak je sciagalem jakis czas temu na drugi account to tak było..., moze poprawili po dwoch latach, jak ma nowy dodatek wyjsc :) ).
Jonas:
Ja widze wszystkie DLC bez problemu. Pluję sobie tylko w brodę, że kupiłem tylko bazową grę zamiast ciut droższą GotY, która wszystkie DLC ma wbudowane. No cóż, najpierw obczaję podstawkę do końca, później będę szukał dodatków.
A strategia komputera jest zdecydowanie na niskim poziomie. Wypowiedział mi wojnę około 60 tury, rzucił na mnie 6 czy 7 jednostek, ja z moimi 4 rozgromiłem tamte i parę tur później oblegam jego miasta.. ;)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej