Śmietnisko > Flamewar

Sokole vs reszta galaktyki - było [Odp: TNQ - Inne]

<< < (15/45) > >>

Yergall:

--- Cytat: Centurion w Maj 15, 2012, 11:07:42 ---W BG2 zabicie 'czaszeczki' (za Chiny nie przypomnę sobie teraz jak to to się nazywało) wymagało trochę więcej niż trochę szarych komórek. :) (szczególnie jak się nie miało wówczas dostępu do netu i się samemu musiało znaleźć rozwiązanie)

--- Koniec cytatu ---

Demi-Lisz Kangaxx :D

HammerSnake:
Ja tam sobie ceniłem nwn - pamiętam, że był mega hype, wszyscy spodziewali się bg3 i do tego te rewolucje w grafie, że człowiekowi gały wyskakiwały po obrzejrzeniu trailera. Ludzie ściągali nawet wersje z us, bo u nas premiera była parę miesięcy później, chyba nigdy później nie zdarzyło mi się wyczekiwać na premiere gry komputerowej i kuriera z przesyłką (wtedy jeszcze był na chodzie sklep wirtualny.com jeśli dobrze pamiętam, który przez nwn i wałek firmy kurierskiej płajtnął) .

anyway Singiel był słaby, ale wszyscy przecież grali w multi, a tam ludzie tworzyli takie światy i kampanie, że można było utopić dziesiątki godzin. Co lepsi moderzy potem poznajdowali robotę w firmach.

a dalej to się nie znam, bo żadna nowa gra mnie nie przekonała, z nowości przez te 10 lat to dopiero parę miesięcy temu pograłem w wiedźmina i myślę nad upgradem kompa, żeby pograć w dwójkę . 8)

edit: a jeszcze był Star Wars: Knights of the Old Republic . Swoją drogą ciekawe, że wszystko na silniku od nwn hehe.

lastriko:
Wiedźmin mi nie podszedł, ale z tego co sobie przypominam obydwa Kotory były dość przyjemne...

Khurghan:
Fallout New Vegas GotY Edition, wyborne =)

Craxon Crais:
Dragon Age I był naprawdę dobry nie ma co narzekać. Mnie wciągnął okrutnie. Fakt faktem jednak, że do BG2 jednak dużo mu brakuje.
Swoją drogą jest w planach edycja odświeżona BG.

http://www.gram.pl/news_8ArfGO61_Baldur_8217s_Gate_Enhanced_Edition_z_podniesionym_poziomem_doswiadczenia_wersja_pudelkowa_w_planach_kolejne_szczegoly.html

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej