Śmietnisko > Flamewar

Sokole vs reszta galaktyki - było [Odp: TNQ - Inne]

<< < (12/45) > >>

VonBeerpuszken:

--- Cytat: SokoleOko w Maj 14, 2012, 12:51:25 ---Nie, raczej tego, który wystawiał 20-30% liczebności flot AAA w czasie Providence War. Fakt, faktem.. dziś Ushra'Khan to jest żart, ale myślę że CVA nie zapomniało tamtego Ushra'Khan.

Jeśli nie potrafisz zrozumieć jaka jest różnica między nami - odsyłam na stronę DWISH.

Lol, bring it on :P

--- Koniec cytatu ---
Ależ ja mówiłem o tamtym UK, teraz to jest tylko nazwa, nic więcej. I wierz mi, CVA pamięta tamto UK, szczegołnie jak sie pojawi w vagabondzie  :D
Na stronie byłem, ale gdy zobaczyłem na pierwszym planie o mnie (znaczy o tobie) poddałem się, ostatnią rzeczą na jaka miałem ochote to czytanie twoich ochów i achów na swój temat.

Zsur1aM:
Kazda kolejna wersja UK po 2007 byla juz tylko cieniem starego alliansu i zasad jakich sie trzymli na poczatku, a CVA stracilo szacunek i respekt do UK po pierwszej wojnie w provi (07'), powodow nie bede przytaczal bo to nie jest topic pod takie dyskusje i to jest jedyne o czym CVA pamieta wzgledem UK.

CVA nie jest sovholderem od dawna i nie bedzie, bo zmienilo sie podejscie ludzi w CVA jezeli chodzi o trzymanie sov'a to raz, a dwa trzymanie sov'a w provi przysparza wiecej problemow (i wydatkow), niz jest to tego warte, dlatego kazdy kto chce eksmitowac obecnych mieszkancow z provi spotyka sie raczej z gromkim smiechem leadershipu w/w. CVA jest jak karaluch ktory grasuje w okolicy gdy wiekszych stworzen nie ma w domu  ;D

VonBeerpuszken:
Zsu..jakmogłeś, żebyś chociaż do szczura porównał... :(

Zsur1aM:

--- Cytat: VonBeerpuszken w Maj 14, 2012, 13:30:04 ---Zsu..jakmogłeś, żebyś chociaż do szczura porównał... :(

--- Koniec cytatu ---

Szczury uciekaja ze statku jak ten tonie, a te karaluchy z CVA nawet tego sie nie nauczyly!

:o ;D

VonBeerpuszken:

--- Cytat: Zsur1aM w Maj 14, 2012, 13:33:42 ---Szczury uciekaja ze statku jak ten tonie, a te karaluchy z CVA nawet tego sie nie nauczyly!

:o ;D

--- Koniec cytatu ---
W takim razie potraktuję to jako komplement  ;) :D
Uparty jak karaczan z CVA? Też ładnie brzmi.  :P

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej